Bizonytalan vagyok!?
Először is,írhattam volna a "párkapcsolatok" részbe,de talán itt értelmesebb válaszokat kapok már aki elolvas!Nem mellékesen kismama vagyok és 39hetes.
Van egy közösségi oldal ahol fent van a párom,és minden nap olvasom a kommentjeit meg amiket neki írnak az üzenőfalára.Sajnos a leveleket nem tudom elolvasni pedig megtenném...!Nos azért aggódom,mert eleinte olvastam hogy írogat egy lánynak olyan flörtölősen az meg olyan kacérkodóan a páromnak.Tudni kell hogy a páromnak az olyan lányok jönnek be akik az oldalon vannak(legtöbb fekete hajú stb amilyen az ő stílusa ilyen rocker szerűségek...)Na lényeg hogy én akkor kérdeztem tőle hogy mi ez az írogatás,azóta érdekes módon a csaj nem ír az üzenőfalra(gondolom megy a privát levelezés)és hát hiába szóltam,megy a további flört meg a kétértelmű írogatások...És az összes csaj akikkel írogat,azok tudom hogy tetszenek neki,mert mondta hogy milyen ami neki bejön...Érdekes én pont az ellentéte vagyok nekik...Szóval nagyon bánt és zavar hogy ezeknek írogat,rólam fel se rakott képet csak amikor szóltam,azt is odab@sztacsak azt az egyet és ezzel elintézte.Az olyan résznél hogy miket szeret,hát nem is elsőnek írtde nem is másodiknak,előrébb való neki szinte minden más és engem csak "asszonyként" emleget mikor tudja hogy utálom ezt a megszólítást!Szólni nem akarok neki mert akkor "én mit kutakodok utána" és én leszek a bunkó!Szóval elegem van ebből de nagyon,ráadásul a telefonján is van egy csomó kimenő hívás,és ha volt pénz rajta,velem telefonálta el az egészet,most fel sem hív!(jelenleg messze lakunk egymástól)!Nem tudom mit tegyek de ebből elegem van de szólni sem merek neki hogy ez zavar hogy másokkal flörtölget,pedig állítólag vele mindent meg lehet beszélni...!Nem tudom ő mit szólna az ilyenhez...!Azt mondta hogy én úgysem csalnám meg mert terhes vagyok,de az azt jelenti hogy ő igen???Meg nekem már szépet sem tud mondani csak ha valami nem tetszik neki...!Én meg itt mérgelődöm magamban,mert nem szólhatok neki,komolyan sokszor úgy érzem mintha nem lehetne közöm az ő dolgaihoz mert ha kérdezek akkor kiakad,mintha idegen lennék!Most forrjak tovább magamban?De ha szólok neki akkor én vagyok a szemétláda!
uhh.. ne haragudj, de ez egy görény. mi lesz később, ha ott lesz veletek egy ordító újszülött? szerintem nagyon sürgősen ülj le vele komolyan beszélgetni, hogy ez így nem mehet tovább, akár meg is fenyegethetnéd azzal, hogy elhagyod. de nem vesz komolyan, ha nem állsz elő kész tervekkel, mondd meg, mit csinálnál, hova költöznél, stb. aztán reméljük, hogy észbe kap. :( gusztustalan amit művel egy mindenórás terhes kismamával :( kiakadtam.
noj
Ismerős a szituáció. Ezt csak úgy lehet, ha leültök és megbeszélitek, te pedig nyíltan és őszintén elmondod neki, hogy ez neked mennyire rosszul esik. Ha esetleg ez már megvolt, akkor akár állíthatod választás elé is: vagy a család, vagy a nők. Általában azt szokták mondani, csak szórakoznak, így bizonygatják, hogy másnak is kellenek, csak ez éppen a kedvesnek nincsen ínyére.
Kitartást neked és ne idegeskedj, nem éri meg!
uhh, hát, ez most nagyon nem hiányzik neked.
Régen is ilyen volt?
Férjed? élettársad?
Nagy felelősség, nem is lehet ilyenkor tanácsot adni. Csak azt írom, amit én tennék. De ha ott lennék? akkor is azt tenném-e?
Otthagynám. Van hová menned?
Szüleid, rokonok?
Nem is kell kimagyarázni magad!egyszerűen tedd bizonytalanná!!!
Utolsó
és ha Te kedves és szerelmes üzeneteket írogatnál neki az üzenőfalra? a többi csaj is látná és azt is, h terhes vagy...
hátha lekopnának.
vagy rájönnének, h milyen alak, h a terhes párja mellett flörtöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!