Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg kell a popsitörlő?...

Tényleg kell a popsitörlő? Nem árt? Leírom miért is gondolom ezt.

Figyelt kérdés

Nem várok még gyereket ezt szögezzük le, tehát kútfőből beszélek.

Ez lényegében wc papír helyett van, nedves wc papír:)

Nos, nemrég voltam orvosnál, mert azthittem,hogy a sipolyom kialakult ( ez végbéltől volt egy jó 10-13 cm-eres vágás).Vittem magammal nedves papírt,ha előtte el kellene még menni, hát amikor meglátta a csillogó farpofám egyből rámpirított,hogy ilyet ne mert ettől valóban kijöhet (amúgy szerencsére nem újullt ki)

Ergo a popsitörlő ugyanolyan akármilyen bababarát,nem gondoljátok? Persze alkalmanként vendégségben nem tenném a csap alá, de ezek után biztonságosabbnak gondolnám, ha amúgy mégis oda, törlőkendő nélkül.

Ti,hogy vélekedtek erről?

2010. máj. 31. 23:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

5 éve műtötték,írtam,hogy nem újult ki azóta, ergo nem gennyes nincs semmi baja,csak ott a bazi nagy vágás nyom....

A sebészem értelmes jó szakember, nem hiába mondta és javasolta,hogy zuhanozzak utána...gondolom tartalmaz olyanokat ami nem túl jó..

Mindegy kár volt feltenni a kérdést...

2010. jún. 1. 09:37
 12/16 A kérdező kommentje:
égegyszer átolvasvs azért látom,hogy nem midnenki fogta fel miért ide tettem fel...ne hittérítés ez,minenki azt csinál amit akar, azért írtam ki ide, mert ha egy egészséges embernél kiválthat tályogot,akkor egy babánál is...ugyanúgy a tanga...gondoltad volna,hogy attól kialakulhat?nemhiszem,pedig nekem attól jött ki...ezért lett volna a kérdés, de nagy az isten állatkertje
2010. jún. 1. 09:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést,de a nedves kendő nem okoz tályogot!Sem felnőttnél,sem gyereknél!Neked a doki biztos azért mondta,hogy vigyáznod kellene!

De biztos lehetsz benne,hogy babának nem okoz semmi gondot,de ha neked mégse tetszik,akkor használhatod a zuhanyt,bár a kórházban is a popsitörlő a nyerő...

2010. jún. 1. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!Azért a tangát ne keverjük össze a nedves kendővel!
2010. jún. 1. 12:05
 15/16 anonim ***** válasza:

szia

7:18-as vagyok

beszéltem a proktológusommal. Azt mondta, hogy tényleg sipolyoknál nem szokták ajánlani. De ennek semmi köze egy egészséges bőrfelszínhez.

Tehát attól, hogy valakinek nem ajánlott, a többieknek lehet jó. Nekem kifejezetten a doki ajánlotta, és nekem bevált.

A sipolyról meg te adtad meg a gennyes jelzőt.

2010. jún. 1. 12:16
 16/16 A kérdező kommentje:

azért mert kérdzeték milyen az,azt nem mondtam,hogy nekem is olyan:)

hát akkor oké:)csak gondoltam rákérdezek...köszi a válaszokat

2010. jún. 1. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!