Anyukák! Ti meddig használtok egy 72 db-os popsitörlő csomagot, meddig elég?
Egy hetre eleg egy csomag, de ket gyerek van.
Az egyik ket eves, a masik egy eves.
En pamperst hasznalok, vagy tescos popsitorlot, a halvanyzoldet, mindketto kb ugyanolyan jo nekem. Nekem sok fogyott a huggiesbol, mert bar nagyon jo illata volt, de konnyen szakadt, illetve a rossmannosbol, mert az meg alig volt nedves, szenvedtem vele sokat.
Lehet, hogy a rutin is teszi, de en tiz pelenkat tuti cserelek egy nap a ket gyerek miatt, szoval mar villamkezu vagyok es igen rutinos. Pisis pelus utan egy siman eleg, de a kakis pelushoz is eleg ketto, durva, nagy terjedelmu kakahoz kell 3-4 darab.
Az egyik gyereknel napi egy kaka van, a masiknal is altalaban egy, neha ketto.
Amíg pici volt a lányom, 1 hétig volt elég egy csomag. Amikor már nagyobb volt, és nem az anyatejes kaki volt, akkor már elég volt 2-3 hétig is.
Most kb 3-4 napig tart egy csomag, de azóta született pici tesó is, és még a nagy is pelenkás.
2 éves a kisfiam:
-pisinél kb. 1-2db/alkalom
-kakinál akár 5-6db/alkalom
Szóval napi legalább 15db-ot elhasználok, így kb. 4-5 napig elég egy 72db-os csomag törlőkendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!