Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól nem használ...

Mennyi idős kortól nem használtok popsitörlő kendőt? Mikor váltottatok wc-papírra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Én sose használtam.Most ez baj?? Amíg pelenkáztam vagy a csap alatt megmostam,vagy megzuhanyoztam.Amikor már nem kellett pelenka,akkor wc papírt használtunk.
2011. máj. 6. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Lányom 3,5 éves és még mindig használjuk.Sajna szorulásos többször berepedt a feneke,ezért nem töröljük sima wc-papírral.és még popsikrémet is használok.ez a mi esetünk de ha minden oké akkor szerintem mikor bilizik akkor már nem muszáj.

Mondjuk én magam már nem tudnék sokáig meglenni nélküle,mi felnőttek is szeretjük és sok mindenre jó pl a kocsi belsejét sokszor azzal törlöm át,vagy a szekrényt, polcát,parkettát.

De visszatérve a kérdésre szerintem bilizés korszak az ideális.

2011. máj. 6. 20:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek:miért lenne baj,ha nem használtál popsitörlőt?Arra voltam kíváncsi,aki használt,az mikor váltott.Kisfiam 3 éves,de még azt használunk.Köszi a válaszokat!
2011. máj. 6. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor áttértek a bilire, wc-papírra váltottunk, de ha kaki van, akkor még popsitörlővel törlünk.
2011. máj. 6. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:

amíg pelusos volt,addig használtuk.

azután is használtuk volna, de a havi 30ezer Ft-os apanázs nem tette lehetővé...

2011. máj. 6. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Amióta szobatiszta a fiam,azóta nem használjuk,de ha kakil,akkor van hogy popsitörlővel ki kell még pluszba törölnöm a popsiját.A kislányomnál meg még használjuk,ő még pelusos.

Sztem ha már szobatiszta a gyerkőc,el lehet hagyni a popsitörlőt is.

2011. máj. 7. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!