Mennyi idős kortól nem használtok popsitörlő kendőt? Mikor váltottatok wc-papírra?
Lányom 3,5 éves és még mindig használjuk.Sajna szorulásos többször berepedt a feneke,ezért nem töröljük sima wc-papírral.és még popsikrémet is használok.ez a mi esetünk de ha minden oké akkor szerintem mikor bilizik akkor már nem muszáj.
Mondjuk én magam már nem tudnék sokáig meglenni nélküle,mi felnőttek is szeretjük és sok mindenre jó pl a kocsi belsejét sokszor azzal törlöm át,vagy a szekrényt, polcát,parkettát.
De visszatérve a kérdésre szerintem bilizés korszak az ideális.
amíg pelusos volt,addig használtuk.
azután is használtuk volna, de a havi 30ezer Ft-os apanázs nem tette lehetővé...
Amióta szobatiszta a fiam,azóta nem használjuk,de ha kakil,akkor van hogy popsitörlővel ki kell még pluszba törölnöm a popsiját.A kislányomnál meg még használjuk,ő még pelusos.
Sztem ha már szobatiszta a gyerkőc,el lehet hagyni a popsitörlőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!