Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Szólnátok valamit vagy hallgatnátok?

Figyelt kérdés
10 napja szültem. Anyósom mondta, hogy szeretne eljönni az unokájához. Mondtam a férjemnek, hogy oké, jöjjön, de mondja meg, hogy csak egy éjszakára, mert épp felújítás alatt van a házunk és nagyon nincs hely. Ha készen leszünk, akkor jöjjön több időre, de most ez van. Sajnos nem mintaszülők. Alig keresik a férjemet, a terhességem alatt egyszer érdeklődtek csak, hogy mi van velünk, szinte semmilyen kapcsolat nincs közöttünk. Erre tegnap megjelentek mindketten nálunk, apósom és anyósom is és szóba sincs, hogy mikor mennek haza. Én eléggé kiakadtam és kérdeztem a férjemet, hogy nem mondta az egy éjszakát és erre közli, hogy szégyellte. Nem tudok velük mit kezdeni egész nap, férjem dolgozik holnap is és nekem kell szórakoztatnom őket. Túlreagálom? Ti mit tennétek?
2017. nov. 10. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

Hé, ne összevessz vele, hanem mondd meg, hogy hülye volt.

Mellesleg én

ad1. nem szórakoztatok senkit, ott van a gyerek, más vendég épp nem érdekel

ad 2. simán hazaküldtem volna anyósékat

ad 3. hozzá sem mentem volna egy ilyen töketlen pasashoz ;)

2017. nov. 13. 14:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Szórakoztatni? Azt hittem, azért mentek, hogy segítsenek az újszülött körül. Ezt a pofátlanságot! Nekem ugyan nincs gyerekem, de el tudom képzelni, mekkora teher lehet 10 nappal a szülés után, felújítás alatt lévő házban vendégeket kerülgetni.
2018. jún. 28. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!