Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom már annyi ilyen kérdés...

Tudom már annyi ilyen kérdés van, de az én kérdésemre nem találtam választ a régi kommentek közt. Kérdezhetek? Gyeddel kapcsolatos

Figyelt kérdés

gyeden vagyok a fiammal, pár hét múlva meglesz a kistesó.

jogosult leszek a tgyásra? vagy csak a gyedre?

a gyed beleszámít a munkaviszonyba nem?

nem igazán értem ezeket a dolgokat a munkáltató meg csak másik városban érhető el, telefonon meg bonyolultan mondják el...

2010. máj. 31. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Megvan a munkaviszonyod?Mert akkor minden további nélkül jogosult vagy a tgyásra majd gyedre,gyesre!
2010. máj. 31. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:

úgy érted, hogy nem e mondtak fel vagy ilyesmi?

akkor igen 2006. nyarától folyamatosan van, megszakítás nélkül, 2008. májusában táppénzen voltam, 2009 januárjától tgyás, majd 2009 májusától gyed.

ez még 2011 januárig megjár akkor lesz a fiam 2 éves, de most le kell mondanom a gyedről amit a nagy után kapok igaz?

és igényelhetem a kicsire a tgyást? utána meg a gyedet?

bocsi hogy ilyen suta vagyok de nincs aki rendesen felvilágosítana mert a tb-be is össze vissza beszélnek, megkavarnak mindenki mást mond.

köszi

2010. máj. 31. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szűnt meg a munkaviszonyod akkor jogosult vagy tgyás ra majd gyed re. Attól a naptól le kell mondanod a gyed et amelyik naptól igényeled a tgyás t.
2010. máj. 31. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy a -28.naptól igényled a tgyást vagy attól a naptól mikor megszületik a pici.Ha a gyed folyósítása alatt születik akkor lemondasz a gyedről és igényled a tgyást.Ha az letelik akkor gyedet....
2010. máj. 31. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!