Te hogyan reagálnád le az alábbi szituációt? És mik lennének a követketmények?
Családi összejövetel, búcsú.
Sógoromék eljöttek 9 hónapos gyerekükkel.
Az én lányom 9 éves,csendes,rendes kislány.
Ebéd után a kislány odamenne, szépen, csendesen az alvó babához, mire a sógornőm úgy ráüvölt,hogy ne érj hozzá, hogy beleremegnek az ablakok.
Síri csend lesz,senki nem szól.
A gyerek úgy aludt, hogy a velőt rázó üvöltésre sem ébred fel.
Mindenki úgy meglepődik, hogy semmit nem szól.
Utána sógornő makog valamit, hogy nem így akarta.
A kislány itthon zokogni kezdett, hogy hát ő merő jóindulatból ment oda, hozzá sem akart érni.
Én egy ilyen idegbeteg nővel nem akarok többet találkozni.
Férjem szerint túlreagálom.
"Honnan veszed. hogy másfél éve a sógornőm?
Bő egy éve(erősen terhes volt,amikor férjhez ment)"
Onnan, hogy 9+9=18. Feltételezem, az apuka a sógorod, tehát legalább ennyi ideje a családban van, függetlenül attól, mikor volt az esküvő.:-)
A lányom nagyon higgadtan kezelte a helyzetet
Itthon sem hisztériázott.
Még felmerül bennem,ha az én jelenlétemben így viselkedik vele,ha nem vagyok ott, meg is üti?
Pedig gondoltam rá, hogy nyáron csere-berével megoldhatnánk a gyerekfelügyeletet,de ezután egy percre sem hagynám őket kettesben.
Nagy reményekkel álltam a nőhöz,végre lesz nekem is sógornőm, férjem fivére nagy nehezen megnősült, bátyámtól úgysem sokat remélhetek.
Erre...
Én még soha nem üvöltöttem így gyerekre,pedig gyerekek között dolgozom és néha kihúzzák a gyufát,néha meg szándékosan húzzák az ember agyát,de akkor se.
Én már úgy ismertem meg,hogy terhes és jön az esküvő köv hónapban.Elég villámesküvő volt,derült égből villámcsapás.
Férjem is azt mondta,korábban nem is hallott erről a nőről.
Egyrészt: ott helyben kellett volna ezt megbeszélni és ott helyben megnyugtatni a saját gyerekedet.
Másrészt: sógornőd a férjed testvére és/vagy a te testvéred házastársa.
A nő tényleg őrjöngve üvöltött.
Neten nem lehet átadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!