Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elolvasnátok ezt a szituációt?...

Elolvasnátok ezt a szituációt? Mit gondolnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

22 hónapos kislány, a sparban sor, viszonylag hosszú. Apukája készíti elő a kártyákat, amelyekkel fizetni fognak, kislány megkaparint egyet, kérdezi, átadhatja-e ő a pénztáros néninek. Apuka mondja, hogy persze, mosolyognak, a kislány nagyon élvezi, hogy ő fizethet.

Sorra kerülnek, pénztáros néninek a kislány köszön (integet, mondja, hogy szia néni), nyújtja a supershop kártyát, meg a bankkártyát, közben véletlenül hozzáér a monitor széléhez, semmi nem történik, még csak meg sem mozdul a monitor.

Pénztáros néni:

- Vigye már innen ezt a szerencsétlen gyereket, a supershop kártya amúgy is csak a végén kell.

Kislány néz apukára-anyukára, lekonyul a szája, láthatóan.

Mit mondanál?

2014. febr. 22. 15:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%
Otthagynék mindent és elmennék egy másik boltba, de előtte írnék a panaszkönyvbe vagy beszélnék a vezetővel és úgy kirugatnám mint a huzat.
2014. febr. 22. 15:49
 2/31 anonim ***** válasza:
75%
Megmondtam volna a nőnek hogy rendben, sztornózzon vissza mindent és hívja az üzletvezetőt. A főnöknek meg megmondtam volna hogy addig nem vásárolunk itt amíg ilyen bunkó alkalmazottakat foglalkoztat.
2014. febr. 22. 15:50
 3/31 anonim ***** válasza:
30%
Bunkó volt igen,de azt sem értem miért kell egy 2 évesnek kártyát adnia az eladónak.
2014. febr. 22. 16:14
 4/31 anonim ***** válasza:
59%
Igen, tényleg bunkó volt, meg lehet mondani, hogy ha szar napja van nem máson kell kitölteni. De azért az is erős, hogy valaki kirúgatná azért, mert csúnyán szólt egy gyerekre. Nem tudhatjuk épp milyen gondjai vannak.
2014. febr. 22. 16:26
 5/31 anonim ***** válasza:
61%
Mindenkinek vannak problémái, de azt a barátaival beszélje meg, ne rajtam töltse ki. Ha csak negyed ilyen bunkó lennék egyszer egy ügyféllel úgy reülnék mint a huzat, teljesen jogosan.
2014. febr. 22. 16:35
 6/31 anonim ***** válasza:
83%
Valóban nem tudhatjuk,de aki nem tudja külön választani a munkát és a magánéletet az maradjon otthon. A másik meg úgy is mondhatta volna,h legyen szives arrébb vinni a kislányt,m azért az,h szerencsétlen gyerek,az bizony kicsit erős volt. Szerintem én is jelentettem volna,nem azért,h kirúgják,hanem azért,h tanuljon meg viselkedni az emberekkel,ha már ez a munkája.
2014. febr. 22. 16:36
 7/31 Julie S ***** válasza:
53%

A kislánynak ezt mondanám: - A pénztáros néni nem szereti a gyerekeket, majd következőleg másik sorba állunk.

Persze, ezt a pénztáros is hallaná, de kit izgat. Úgy reagálja le, ahogy akarja. Neki külön nem mondanék semmit.

2014. febr. 22. 16:39
 8/31 anonim ***** válasza:
Pontosan azt csinálnám, amit a 2. válaszoló írt.
2014. febr. 22. 17:25
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Kivenném a gyereket a kocsiból (gondolom benne ült, ha felérte a monitort), és úgy ahogy van, a kocsit, a cuccot, mindent otthagynék, hadd pakoljon a nő...

nem szólnék egy szót sem, csak fognám magam és lelépnék

2014. febr. 22. 17:29
 10/31 anonim ***** válasza:

1.Ilyenert nem rugnak ki senkit. A panaszkönyvvel meg senki sem foglalkozik:). Tudom, kereskedelemben dolgoztam, üzletvezetökent.

Amugy nem volt töle szep dolog.

2014. febr. 22. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!