Másnak a párja is kiakad az ilyeneken vagy támogat titeket?
Milyen kocsi az, ami "csatos patentos tépőzáras"??
"hiába jo kb.nem birja a gyerek hatalmas.."
És mit nem bír a gyerek? Mi hatalmas?
Egyébként nem, nem veszekedtünk ilyenen, pedig a második kocsit az első vacak után (amit csak a sportrésznél utáltunk meg, mert kiderült hogy túl pici a támla és a kagylós kialakítást nem csípi a gyerek), nehezen választottam ki.
Rendeltem egyet a neten, de vissza kellett küldenem, mert élőben nem tetszett. Végül a harmadik vált be, ami egyébként drágább volt, mint az első.
Jesszus! Kèt babakocsi, de egyik se jó....hát è is vernèm a fejem a falba, pedig nő vagyok.
Mondjuk èn kb. 3szor toltam a megvett babakocsiban a gyerekeim. Egy alao Brendonos babakocsit vettünk. Inkább hordozáspárti vagyok. Mindegyik gyerekemmel egy èlmèny volt a hordozós korszak.
Áruld már el, mit vettél?
14 kg-s gyerekhez valóban jól meg kell nézni, mit veszel, mivel egy átlag kocsi 15 kg-ig van hitelesítve (ami egy átlagos 3 éves súlya).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!