Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak a párja is kiakad az...

Másnak a párja is kiakad az ilyeneken vagy támogat titeket?

Figyelt kérdés
Babakocsi kérdés 1gyermek ,az 1kocsink nagyon nehéz volt új ,amig pici volt a baba tökéletes ,6hónapos korában vettünk új sportot nem volt jó csuklott -nyeklett ,lecseréltük mind a kettőtt vettünk egy hiper szupert viszont csatos patentos tépőzáras hiába jo kb.nem birja a gyerek hatalmas... szoltam a paromnak teljesen kiakadt én ugy gondolom ki kell ezt is tapasztalni melyik megfelelő a babának es a mamának mivel én tologatom és nem ő,nem hóbort vagy egyéb de mivel nem megy a gyerek még 1 éves elmúlt ugy érzem váltani kell könnyű de stabil sportra :( más is volt igy?
2017. okt. 27. 15:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kocsi az, ami "csatos patentos tépőzáras"??

"hiába jo kb.nem birja a gyerek hatalmas.."

És mit nem bír a gyerek? Mi hatalmas?

Egyébként nem, nem veszekedtünk ilyenen, pedig a második kocsit az első vacak után (amit csak a sportrésznél utáltunk meg, mert kiderült hogy túl pici a támla és a kagylós kialakítást nem csípi a gyerek), nehezen választottam ki.

Rendeltem egyet a neten, de vissza kellett küldenem, mert élőben nem tetszett. Végül a harmadik vált be, ami egyébként drágább volt, mint az első.

2017. okt. 27. 17:41
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
mi 30 ezerért vettünk 3in1 graco babakocsit. majdnem másfél éves a gyerek, most váltanék már, mert a kereke nincs jó állapotban, de nem fogunk, mert már nemsokára nem fog kelleni egyáltalán. ez abszurd amit te csinálsz. nem csak agyatlanul kell vásárolgatni össze-vissza mindent, hanem utána kéne nézni, hogy milyen kéne nektek, és akkor már elsőre ki tudtátok volna választani a megfelelőt. nekünk is első baba, mégis képes vagyok nem szórni a pénzt 3-4 babakocsira. és ha az új se lesz jó? akkor vesztek egy 5.-et? meg 6.-ot? nevetséges.
2017. okt. 27. 17:42
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Jesszus! Kèt babakocsi, de egyik se jó....hát è is vernèm a fejem a falba, pedig nő vagyok.

Mondjuk èn kb. 3szor toltam a megvett babakocsiban a gyerekeim. Egy alao Brendonos babakocsit vettünk. Inkább hordozáspárti vagyok. Mindegyik gyerekemmel egy èlmèny volt a hordozós korszak.

2017. okt. 27. 18:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Hm nem epp ilyen válaszokat vártam :( persze érthető hogy kiakad,és én nem pròbáltam egyet sem neten rendeltem :/ vélemények alapján ami eddig nem jol sült el.. igazából amig elindul jó lenne ha a tépőzár bírna 14kg ...de akárhogy nézve lehetetlenség ...
2017. okt. 27. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tipusú ez a hiper szuper babakocsi, ami nem bírja el a gyereket? 1 évesen 14 kg???
2017. okt. 27. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Áruld már el, mit vettél?

14 kg-s gyerekhez valóban jól meg kell nézni, mit veszel, mivel egy átlag kocsi 15 kg-ig van hitelesítve (ami egy átlagos 3 éves súlya).

2017. okt. 27. 19:08
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Nem két kocsi volt eddig, hanem három... már a negyediket akarja venni. Agyrém.
2017. okt. 27. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:
27%
És te nem vagy kiakadva, hogy ennyi pénzt elpazarolsz babakocsira? Én teljesen ki lennék borulva, másra is tudnád költeni azt a pénzt, mellesleg szerintem már a másodikat sem vettem volna meg, ha ennyire nem megy a babakocsizás, akkor inkább hordoznám valamiben.
2017. okt. 27. 19:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Az elso vlbabakocsink egy 3in1 travel systemes draga babakocsi volt, amit ajandekba kaptunk (mi egy sokkal olcsobbat szerettunk volna). Alig hasznaltuk, eladtuk, vettem hasznaltan olcson egy sportbabakocsit, mert nem nagyon van lehetosegem kiprobalni, es ezt el tudtam adni, mikor kiderult, hogy nem jon be a fiamnak. Utana kaptunk egy nagyon olcsot, de azt imadta, egy ahhoz hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezot vettem igy, ujra hasznaltan, egy olyan markatol, amitol tudtam, hogyha nem jon be, ismet el tudom kb. ugyanannyiert adni, de ez most bejott. Nem tokeletes, de eleg jo. Ha interneten rendeltetek ujonnan, erdemes lett volna visszakuldeni meg az elejen, mikor kiderult, hogy nem olyan, amilyet szerettel volna. En eladnam a regieket, es azoknak az arabol vennek egy olyan markajut hasznaltan, amit keresnek, es el tudod adni, ha nem jon be.
2017. okt. 27. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!