Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak a párja is kiakad az...

Másnak a párja is kiakad az ilyeneken vagy támogat titeket?

Figyelt kérdés
Babakocsi kérdés 1gyermek ,az 1kocsink nagyon nehéz volt új ,amig pici volt a baba tökéletes ,6hónapos korában vettünk új sportot nem volt jó csuklott -nyeklett ,lecseréltük mind a kettőtt vettünk egy hiper szupert viszont csatos patentos tépőzáras hiába jo kb.nem birja a gyerek hatalmas... szoltam a paromnak teljesen kiakadt én ugy gondolom ki kell ezt is tapasztalni melyik megfelelő a babának es a mamának mivel én tologatom és nem ő,nem hóbort vagy egyéb de mivel nem megy a gyerek még 1 éves elmúlt ugy érzem váltani kell könnyű de stabil sportra :( más is volt igy?
2017. okt. 27. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát az enyém már eleve a könnyű sportot sem akarta a 3in1 mellé. És nem is szánt rá sokat, így a leggagyibbat vettük, nehéz tolni is, kicsi a kereke, viszont kicsire lehet csukni, ezért folyton az autóban van, a nagyot meg kiránduláshoz és helyben használom. Szerintem kicsit sok már egy gyereknek 4 babakocsi, ezen nem éri meg vitatkozni. De ha ez a nagy vágyad, akkor add el a régieket, és azoknak az árából biztosan kijön az új (vagy használt), és akkor lehet beleegyezik.
2017. okt. 27. 15:55
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Az enyém is kiakadna szerintem, és jogosan. Az ilyeneket h nehéz meg hatalmas pont ki lehet szûrni, ha személyesen, gyerekkel mentek el vásárolni, belerakjátok a gyereket, összecsukod, kinyitod, egyszóval kipróbálod, mielôtt döntesz, melyik a megfelelô.
2017. okt. 27. 15:56
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát én sem örülnék, ha a fizetésemből már két babakocsit vettünk volna kb. feleslegesen és most készülnél a harmadikra "beruházni" - vagy pénzt kidobni.

Érdekes, mi egy babakocsival elvoltunk a gyerek durván másfél éves koráig, utána már sétált.

2017. okt. 27. 15:57
 4/19 anonim ***** válasza:
79%

Mi kaptunk egy babakocsit ajándékba, tehát nem mi választottuk. Nem szerettük, egy kiló kenyér nem fért be a pakolós részébe, a kereke folyton összevissza forgott, de a legfontosabb: az ülése katasztrófa volt, egyszerűen lejtett, a gyerek kb. összecsuklott benne, de utálta is, nem tudtam vele egy kisebb vásárlást sem intézni, végigüvöltötte szegénykém a hazavezető utakat. Volt, hogy egyik kezemben a kilenckilós gyerek, a másikban a teli szatyrokkal megtűzdelt babakocsit navigáltam haza, persze a kereke elhordott mindenfelé... Egyik nap, amikor szintén bevásárlásból jöttünk haza és a lányom úgy sírt ordítva, mint ahogy még sose hallottam, ahogy beértünk a kapun, gyorsan lepakoltam a vásárolt cuccokat, kikaptam a zokogó gyereket a kocsiból, majd fogtam a babakocsit és mérgemben úgy behajítottam a fa alá, hogy kitört a kereke.

A páromnak mindezt elmondtam, nem örült, hogy hirtelen kell egy új babakocsi, de teljesen megértő volt.

2017. okt. 27. 16:08
 5/19 anonim ***** válasza:
21%

Az első babakocsit ajándékba kaptuk, keresztanyám mondta, hogy azt ők állják, aztán ahogy beszélgettünk mondta hogy kb milyen összegre gondolt, úgyhogy úgy választottam. Hát borzalmas volt! Kb 10 hónapos volt mikor vettünk egy esernyőre csukhatósat utazásokhoz, onnantól a másikat csak akkor használtuk ha nagyon muszáj volt! Nagy volt, nehéz, és ami a legrosszabb, irányíthatlan! Fix kerekes volt alapból, plussz volt vele valami gond... Már akkor szerettem volna újat venni, mert terveztünk 2. gyereket, úgy voltam vele hogy akkor már most se szívjak tovább...

Mikor megszületett a kicsi nagyon számítottunk rá hogy megkapjuk egy rokon babakocsiját, az ő gyereke már 2 éves múlt és kb mindent odaadtak utána... Csak a kocsit nem - még. 6 hónapos koráig vártam, akkor már mikor említettem nekik hogy újat akarok venni mondták, hogy odaadják, de addigra már nagyon megtetszett egy, a párom persze nagyon ellenezte, végül adott rá kölcsön és havonta törlesztettem neki...

Totál megérte! Nagyon sajnálom, hogy eddig vártam...

(A párom fizetésének a felébe került kb, ő meg nagyon spórolós)

Szóval szerintem ha újat akarsz, a saját pénzedből kell megoldanod, akkor a párod is jobban venné a dolgot

2017. okt. 27. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
37%

Én úgy gondolom, ez a "vihar a biliben" kategória. Ha van időd, pénzed, energiád, akkor cserélgess, és győzd meg a párodat.

Mi anno kölcsönbe kaptunk egyet, és eszembe sem jutott arra a cirka egy évre venni egy hipi-szupi, dizájnos, drága kocsit.

2017. okt. 27. 16:29
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát ilyen feltételekkel én is és a párom is kiakadnánk egymásra, hogy ilyen meggondolatlanul vásárol a másik babakocsit. Ezek pont olyan feltételek,amiket egy próba alatt, mikor vásárolsz, ki lehet szűrni. Jól értem, hogy még nem megy a gyerek, de már a 4. babakocsit szeretnéd? Ez azért elég szürreális.
2017. okt. 27. 16:45
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Igaza van. Elöbb gondolkodni, mérlegelni kell, aztán venni vmit. Nem megvenni, aztán, nem jó, még egyet stb.......
2017. okt. 27. 17:14
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

5-ös, jól értem, hogy a gyereked apja adott kölcsön neked pénzt a gyereketek babakocsijára? Amit havonta törlesztettél neki?

Hogy mi van?????

2017. okt. 27. 17:20
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Az első babakocsit választottuk ki körültekintően. Nem volt olcsó, de nem fénykép alapján választottunk, hanem elmentünk a boltba megnézni. Két gyereket szolgált ki, ha lenne harmadik se vennék még egyet. Lapra csukható 3 az egyben típus. Vettünk később egy esernyőre csukhatót is, ha utaztunk azt vittük. Két gyerek után szintén tökéletes állapotban van.
2017. okt. 27. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!