A legjobb barátnőm egyáltalán nem támogat. Miért van ez? Mit tegyek?
18 éves vagyok , ő fél évvel fiatalabb nálam.
Neki is van egy nagyon jó kapcsolata együtt laknak a párjával a szüleinél.
Mi a párommal szeretnénk külön költözni úgy érezzük megérett rá a kapcsolatunk, igaz nem olyan hű de régóta vagyunk együtt de eddig nagyon jól alakulnak a dolgok,sőt!
Mondtam a barátnőmnek , hogy mit tervezünk erre Ő el hordott mindennek, hogy kitartott leszek, nemtudok gondolkozni, nagylányosat játszok, és eféle dolgokat vágott a fejemhez. Azt is mondta , hogy ha összeköltözünk hozzá ne menjek a problémáimmal.
Hihetetlen rosszul esett , a sírás határán voltam..
Azt már el sem merem mondani neki, hogy jövőre terveznénk a babát és ,hogy kimennénk külföldre megélhetés miatt legalább egy évre.
Nagyon fontos nekem, de nem szeretném megmásítani miatta a döntésemet/döntésünket.
Miért mond ilyeneket? Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Lesokkolt ahogy beszélt ..
1.Mert neki van magahoz valo esze.
2. Probald hasznalni az agyad.
Tudod kicsi lány, én is együtt vagyok 18 éves korom óta a férjemmel, együtt is élünk azóta, de eszünkbe nem jutott rögtön házasságot és gyereket tervezni.
Előbb elvégeztem az iskolát, szereztem szakmát, dolgoztam, közben megismertük egymást a párommal, majd összeházasodtunk huszonévesen és aztán vállaltunk babát. És nem a semmire.
Te a semmire készülsz vállalni. 1 év baromira kevés bármit is megalapozni a gyerekvállalással kapcsolatban. Tanulj, szerezz szakmát, ismerjétek meg egymást, dolgozzatok, gyűjtögessetek, aztán majd jöhet a többi, ha az mind klappolt és működött.
Mert az más, hogy valakik együtt élnek, de megint más gyereket vállalni, történetesen a semmire!
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként másfél éve vagyunk együtt, egyenlőre a költözés az amin a hangsúly lenne , tervezzük egy ideje és úgy érezzük most érkezett el az idő, anyagi okok miatt is.
Most fogok érettségizni , jól tanulok és iskola mellett járok dolgozni is .
A külföld az ami még nagyon esélyes a jövőre nézve .
A babáról csak beszélgettünk, hogy ha az anyagiak is engedik , helyre állnak a dolgok akkor jöhetne, de igazából tudom, hogy nincs megfelelő időpont a gyermekvállaláshoz, főleg Magyarországon.
Lehet hogy nincs tökéletes időpont a gyerekvállalásra, de TÖKÉLESTESEN ALKALMATLAN időpont van.
És a tietek ilyen. Nulla munkatapasztalattal, nulla élettapasztalattal, tinikapcsolatba az.
Nem más ez, mint amit csinálsz, csak lányregényes ábrándozás. Semmi realitás, nagyon szomorú lehet a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!