Mikor lesz elfogadott, ha egy nő nem akar gyereket?
Konkrétan én senkit sem ismerek, aki "megbánta" hogy gyermek érkezett hozzá. Olvasni lehet arról, hogy vannak kegyetlen, gonosz lelkű "édesanyák", akik egy magatehetetlen, rábízott lénnyel (gyerek, vagy állat) aljasul viselkednek - de ezek olyan mélyen vannak morálisan, hogy a "megbánás", mint lelki tevékenység fel sem merül bennük.
Olyat sem ismerek, aki "megbánta", hogy nincs gyereke - mert vagy nem akart életvitele miatt tudatos döntéssel, vagy nem voltak megfelelő körülmények adottak - egy jó férj és apa - és akkor mindenkinek jobb, ha oda nem érkezik gyerek.
Én például biztosan tudom azt hogy sohasem fogok gyereket vállalni. Döntésem mellett áll egy enyhe autizmus, ami miatt egyáltalán nem tudok szeretet adni. Senkinek és semminek. Csak magamban érzem de nem tudom kimutatni, márpedig ez egy gyereknek ugyanolyan létszükséglet mint az étel vagy ital, tehát... Anyukám mentális beteg, fiatalkorában öngyilkos akart lenni, nekem is számtalan szuicid hajlamom van tehát inkább megkímélem a nem létező "gyerekemet" a hasonló élettől mint amit eddig nekem kellett elszenvednem.
Bocsi az offért.
Egyébként nagyon jó lenne ha társadalmilag teljesen elfogadottá válna az hogy egy nő nem akar gyereket. Az biztos hogy én senkinek a nyomásâra nem fogok szülni, előbb a halál. :)
21/L
Én csak azt nem értem, hogy aki nem akar gyereket az minek nézelődik a gyerekvallalas-neveles kategóriában.
Akinek nincs gyereke sose fogja megtudni mi az az igazi boldogság amit csak a saját gyereked születése után fogsz érezni. Ha valaki nem vállal engem nem zavar. Csak ne akarja megmagyarázni, hogy ugyanolyan boldog lehet, mert fogalma sincs róla.
Talán azért, mert "gyereknemvállalás kategória"
NINCS a választható lehetőségek között...
Hogy ne lenne elfogadott??
Minden főnök tamogatná a zero gyerekvallalast
Az allam is fellelegezne azok alol akiknek most ő az apja
Az anyák sem akarják a tini ingyenelo gyerekuk borját maguknak
A szomszed is nyugodtabban aludna
A mekiben sem kapna senki hanyingert szoptatos csecsektől
Avendeglatosok sem izzadnának a tobbi vendég miatt
Es nem lennének kiegett gondozok, dadusok
Es csecsemokinzo szülők, pedofilok
Inkabb aki tamogatja a gy.vallalast az a ritka, es sok esetben csak a szűk család az es az öregek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!