Szerintetek jogosan haragszik a barátnőm a párjára?
3 éve vannak együtt, az elején elmondta hogy sosem szeretne gyereket. A barátnőm elfogadta, ami nekem meglepő volt, mert ő meg mindig szeretett volna.
Most kiderült, hogy nem is lehet gyereke, vaszektómiája volt évekkel ezelőtt.
A barátnőm nagyon ki van rá akadva. Pedig mindegy, hogy nem akar gyereket vagy nem is lehet neki, a végeredmény ugyanaz.
Ti mit gondoltok?
Érthető, hogy kiakadt a barátnőd, de ebből is látszik, hogy nem volt igaz, hogy elfogadta, hogy nem lesz gyerekük, hiszen abban bízott, hogy talán mégis. Pedig ha valaki azt mondja, hogy nem akar, akkor illik tiszteletben tartani, és nem arra várni, hogy majd meggondolja magát. El kell dönteni, hogy a pasi így is kell-e, vagy se.
Mindettől függetlenül a pasitól nem volt szép, hogy ezt nem mondta el.
En is haragudnek.
Valoban, aki nem akar, nagy resze idovel meggondolja magat. De a nem lehet nem egyenlo a nem akarral. Vagy inkabb csalodott lennek, ez jobb szo.
Hat mikor osszejottunk nem akartam gyereket soha..
Aztan ra 2 evre mar probalkoztunk a babaval. Szval igen haragudnék énis mivel ahogy elottem irtak valtozhat ez a velemeny a szerelem hatasara meg ugye ido hatasara
Külföldön csináltatta.
Óvszert használtak, a barátnőm nem szedhet gyógyszert, minden pasijával azt használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!