Most én vagyok maradi vagy tényleg butaság ez?
Figyelt kérdés
Egy csaj szerint (meg a dokija is igazat adott neki) elvetélhet az ,aki nem issza vagy eszi meg azonnal ,amit kíván és szerinte ezért vetélt el sokadjára..
Mikor vérezni kezdett megkívánta a sört de még mindig nem állt el és akkor ment kórházba..
Most komoly? Vagy tényleg én vagyok lemaradva?
NEM. NEM SZIDNI akarom.. de ez max egy babona lehet , nem???
2017. okt. 24. 16:34
1/8 anonim válasza:
Nyilván baromság, az meg kizárt, hogy orvos ilyen hülyeséget megerősít.
2/8 anonim válasza:
Hogy azért vetélt el, mert amikor elkezdett vérezni, nem ivott sört? Te be vagy nyomva?
3/8 anonim válasza:
Ez hülyeség. Mert ha gumicukrot kíván azonnal enne kell... pl abban semmi tápanyag nincs, mitől vetléne el?
4/8 babyboom567 válasza:
Ezek szerint akkor afrikában meg india nyomornegyedeiben nem születnének gyerekek.Meg senki nem menne abortuszra csak nem enne 3-4 napig,utána meg bármit megkíván.
5/8 babyboom567 válasza:
én a terhesség vége felé(októbertől- szülésig),málnát kívántam minden mennyiségben.DE SEHOL NEM VOLT.mégsem vetéltem el.
6/8 A kérdező kommentje:
Hehe.:D neem. Nem vagyok benyomva...
Csak egy vki felhozta ezt egy csoportban es kiderult tobben igy gondoljak.
Én csak annyit fűznék hozza, h remelem nem kivanom meg a kaviárt😁😁😂😂
2017. okt. 24. 20:01
7/8 anonim válasza:
Egy darab embernél azt mondanám, hogy így dolgozza fel a bűntudatát... De ha több ember állítja ezt, akkor azt már kevéssé tudom komolyan venni...
8/8 A kérdező kommentje:
Kicsit akkor mar kezdtem azt hinni,h en vagyok elmaradva..
2017. okt. 24. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!