Butaság elgondolkozni a gyerekvállaláson, mert a környezetemben többeknek nehezen vagy sehogy sem jön össze?
26 éves vagyok, 2 éve vagyunk házasok a férjemmel. Mind a ketten dolgozunk, családi házban élünk, igazából nincs okunk várni. De még élvezzük az életet kettesben, a szabadságot, a sokáig alvást (nem bulikra meg alkoholra kell gondolni).
Nyilván a gyerekkel sem ér véget az élet, ez ok.
Viszont sajnos a közelemben több ismerősről kiderült, hogy évek óta próbálkoznak babával, de nem jön össze. Főleg 30 felettiek. Emiatt elgondolkoztam, hogy inkább most, mint soha.
Szerintetek ez hülyeség?
Mi? Ezert nem vagnal bele? Ez semmit sem jelent. Attòl mèg lehet babad, mert masoknak nem. Es mar ott az inszem, a lombik, a gyogyszeres kezelèsek! :)
Nalunk ugy jott h szinten szivesen elveztuk volna meg a szabad eletet, nyugis alvast es a hetvègeket..de vhogy ereztuk jobb hamarabb!:)
Nem, ezért akarom előbbre hozni a gyerekvállalást :-)
Félek attól, hogy most halogatjuk még 4-6-8 évet, aztán már nem jön össze.
Akkor vágjatok bele, ha egyébként is vágytok már rá.
A fiam 27 éves koromban született (2 évet vártunk rá). A lányom az első hónapban 2 alkalomból összejött, 34 éves voltam akkor. Semmire sincs garancia, lehet, hogy rögtön összejön, lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!