Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hova vigyem a kisfiam, kivizsg...

Hova vigyem a kisfiam, kivizsgálásra, aki érzékeny pár ételre? Bövebben lent?

Figyelt kérdés
Mindig hány egy hangyányi párizsitól, májkrémtől...stb... hova vigyem? Csak háziorvost ne írjatok légyszi, mert ő azt mondta várjak 3 éves koráig, ugyanis addig kinőheti. De én nem szeretnék addig várni.
2017. okt. 16. 20:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Gasztroenterológia. Vagy magánorvoshoz vagy tb alapon, de akkor kell háziorvosi beutaló.

Párizsit, májkrémet és ehhez hasonlóakat sok felnőtt sem bír. Szerintem nem érdemes erőltetni. Az én gyerekem pl tej, tojás és szójaallergiás, szója pl nagyon sok ilyen termékben van, úgy kell nyomozni mit adhatok neki. Én csak magas hústartalmú sonkát és virslit szoktam, ami tej és szójamentes, hát nincsenek ezzel tele a boltok..

2017. okt. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!