Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt miert csinálja...

Szerintetek ezt miert csinálja a gyerekem? Elvigyem kivizsgálásra?

Figyelt kérdés

Fotókon mindenkit felismer, mindenkit mondja kicsoda.

Kivéve engem, ha kerdezem a fotón magamról hogy ő ki akkor azt nem mondja.

Ha más kérdezi hogy hol van anya akkor nem mutat rám.

Kicsit aggaszt, hogy ez mitől lehet.

2017. júl. 14. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Dackorszak.

Gyerekem pl mindenkit megnevez a képeken, engem is"anya" , de legutobb a nagyinak játszotta a bugyuta kisbabát amiert nagyi ugy bánik vele, neki pl a képen anyára(rám)mamát mond, mint aki keveri még a szavakat, es neveket sem ejt tisztán előtte.

Szoval direkt csinálják :)

2017. júl. 14. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány éves? 1,5-2 körül? Nekem nem tűnik vészes dolognak, ha máskülönben kiegyensúlyozott, ragaszkodó, kötődik meg minden. Biztos valami banális magyarázata van, pl még nem vál el a személyisége tőled, mármint tudod, a kicsi gyerekek egyazon személyként élik meg magukat az anyjukkal vagy ilyesmi.
2017. júl. 14. 14:25
 3/8 A kérdező kommentje:

2,5 eves.

Nem tudom, hogy dacbol csinalja e.

Nagyon sokszor kerdezem es soha nem mondja. Nem csak egyszer-egyszer.

2017. júl. 14. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Talán csak gondolja, hogy magad már csak felismered...

Kérj meg mást más képpel, vagy máshol.

Pl asztalnál. Ez kinek a széke, ki üljön ide?

Vagy kocsiban. Ki vezet es ki ül mellette?

Stb

2017. júl. 14. 14:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Ilyen kerdesekre egyaltalan nem valaszol.

Nemreg kezdett el beszelni.

2017. júl. 14. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkpr is más kérdezze.

Ha pl apa kerdezi ki van a képen?(lehetoleg masik kepet adni)

Vagy igazodj akkor a szokincsehez, vagy mesekonyvhoz.

2017. júl. 14. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
És mit vizsgáljanak szegénynél? Egyébként szólít,megnevez téged valahogy?
2017. júl. 14. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy téged idegesít hogy nem mondja, és ezért túl sokat kérdezed tőle, és beleunt a sok kérdezésbe, direkt nem mondja?

Vagy amikor először kérdezted,akkor tényleg nem ismert fel, mert régebbi kép volt, stb.és akkor nem jól reagáltad le hogy nem ismert fel?Ingerültebben kérdezted, erélyesebben, összeszidtad, stb.Emiatt rossz érzése lett.

Vagy /nem feltételezek semmit/ de milyen a kapcsolatotok?Nem haragszik rád valamiért? Nem szoktál esetleg ráütni, rákiabálni, csúnyán nézni, haragudni, és még sorolhatnék negatív nevelési hatásokat, amik miatt egy pici gyerekben gátlás, félelem alakul ki?

Szerintem ha nagyon elgondolkozol, hogyan, mikor kezdődött az egész, rájössz miért lehet.De jó ideig ne nézzetek fényképeket, és ne is kérdezz tőle se te, se más olyat,hol van anya, ki ő, stb.Hátha elmúlik.

2017. júl. 16. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!