Szerintetek ez mi lehet? Volt már valaki ezzel így? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ugyan szűz vagyok tehát nem szexeltem még de pettingeltem már és olyankor a nemiszervével is dörzsölte az en nemiszervemet. Az utolsó ilyen alkalom július 21.-e volt. Igazából utána tartottam tőle, hogy ne adj isten terhes leszek, igaz ennek abban a felallasban csekely eselye lenne. Azóta haromszor megjött csak hogy ezek a mensik furcsák voltak. 21.-e utan az első olyan volt, hogy iszonyatos módon fajt és majdnem belepusztultam de csak elso nap utana egyatalan nem fajt es keves vért volt, ahhoz képest ami szokott lenni. A 2. Pedig teljesen normális volt de ez az utobbi borzasztó volt már megint. Nem fajt szinte egyátalán es alig volt vér. Az alhadam pedig úgy érzem keményke és puffadt és fajdogal de a terhességet én kizarnám mert teszteltem augusztus 25.-én is és ugyanúgy negatív volt mint az azelötti augusztus 2.-ai. Ezen kívül ugye behatolas se volt és tüneteim se voltak semmi csak ez a has fájdogálás. Szóval ez szerintem eléggé kizárt. Viszont akkor mi lehet ez? Valaki volt már így?2017. szept. 29. 21:12
2/4 anonim válasza:
Alhasi fájdalom és fura vérzés fertőzéstől is lehet. Mindenképp menj el orvoshoz!
3/4 NyuszikaNYC20000 válasza:
En gyulladasra tippelnek nekem mikor az volt ilyen tuneteim voltak.menj el dokihoz mert ha az,azt kezelni kell minel hamarabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2017. szept. 30. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!