Más is volt olyan szerencsétlen, hogy kettőből kétszer nem jól alvó, hasfajos babai lettek?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, mert az első sem volt egyszerű eset, 3 éves koráig nem aludta át az éjszakát, extra hasfajos volt.
Most a második 3 hónapos és egyelőre ugyanez :( ki vagyok teljesen.
Anyosom és anyám is két gyerekből csak egyik volt nekik nehéz eset. A masik evett aludt ilyeneket meséltek. Ráadásul a jó babák mi voltunk a férjemmel.
Annyira bíztam benn, hogy másodszorra nem ez lesz :(
Pont azért mertem bevallalni a másodikat, mert a kis statisztikamban senki nem panaszkodott kettőből kétszer nehéz esetu gyerekre.
Persze természetesen ez a sorsom, feladatOM rendben van, csak úgy elkeseredtem, hogy ilyen szerencsétlen vagyok :(
2017. okt. 12. 02:31
1/1 anonim válasza:
Az elsőnél azt hittem rossz alvó,mert csak közöttünk volt hajlandó aludni és sokszor csak ringatva sikerült elaltatni.Na,a második gyerkőcnél rájöttem,hogy az elsővel még könnyű dolgom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!