Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is volt olyan szerencsétle...

Más is volt olyan szerencsétlen, hogy kettőből kétszer nem jól alvó, hasfajos babai lettek?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve, mert az első sem volt egyszerű eset, 3 éves koráig nem aludta át az éjszakát, extra hasfajos volt.

Most a második 3 hónapos és egyelőre ugyanez :( ki vagyok teljesen.

Anyosom és anyám is két gyerekből csak egyik volt nekik nehéz eset. A masik evett aludt ilyeneket meséltek. Ráadásul a jó babák mi voltunk a férjemmel.

Annyira bíztam benn, hogy másodszorra nem ez lesz :(

Pont azért mertem bevallalni a másodikat, mert a kis statisztikamban senki nem panaszkodott kettőből kétszer nehéz esetu gyerekre.

Persze természetesen ez a sorsom, feladatOM rendben van, csak úgy elkeseredtem, hogy ilyen szerencsétlen vagyok :(

2017. okt. 12. 02:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Az elsőnél azt hittem rossz alvó,mert csak közöttünk volt hajlandó aludni és sokszor csak ringatva sikerült elaltatni.Na,a második gyerkőcnél rájöttem,hogy az elsővel még könnyű dolgom volt
2017. okt. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!