Nagyon nehéz elfogadni, hogy nem lesz több gyerekünk. Összeszorul a szívem, ha erre gondolok. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 07:57
11/18 anonim válasza:
Kettőt terveztünk, első után a párom nem akart. Én mindenáron. Meglett a kettő. Nagyon nagyon szeretnék még egyet, de párom teljesen elzárkózik tőle. Persze ész érvei vannak. Belesajdul a szívem nekem is. De most valószínű emgednem kell nekem.. 40 felett nem fogok szülni, addig meg már kevés időm van.
12/18 anonim válasza:
10: ez elég nehéz kérdés... nem lehet senkit szülővé tenni úgy, hogy nem akarja. Akkor sem, ha többedik gyerek. Egyszerűen ahogy neked jogod van dönteni erről, úgy neki is. Nincs kompromisszum. Vagy az van, amit te akarsz, vagy az, amit ő. Azért a nők szoktak engedni, mert ha az apa nem akarta a gyereket, az kihathat a kapcsolatukra később, lehet, hogy nem fog tudni őszintén örülni neki stb. Meg azért, mert rámehet a házasság, ha ráerőszakolod, és a meglévő családot kéne nézni elsősorban. Persze ahogy írod, te meg dönthetsz úgy, hogy neked akkor is kell, csak hát lehet, hogy emiatt fel kell rúgnod a családodat, a meglévő gyerekektől elszakítani az apjukat, hogy kereshess újat az új gyereknek...
13/18 anonim válasza:
10 # Ne legyél már ennyire álszent. Talán azért mert a legtöbb nő agyát meghülyíti a baba illat, viszont a pasinak kell eltartani a családot amíg anyuci babázik. Nem olyan sok nőt ismerek aki el tudna tartani egymaga 2-3 gyereket....DE ku.va nagy ötlet elhagyni a férjünket mert akarunk 3. ,4.nem tudom hányadik babát....
14/18 anonim válasza:
10-es, ez így hülyeség, ne a nő nyugodjon bele, hanem hozzanak közös döntést. Igen, nálunk én engedtem, de őszintén szólva a férjemnek igaza volt abban, hogy ne legyen több gyerek, elég a kettő, anyagilag is megterhelő lett volna. De itt nem csak erről van szó, ha ő akart volna még egyet, és én nem, akkor ő lett volna az, aki enged, mert szerintem úgy ne vállaljon gyereket egy pár, hogy az egyikük igazából nem is akarja.
15/18 anonim válasza:
Olvasd el a Mennyei próféciat(a felnőttek és a gyerekek energia mennyiségről van egy jó és érdekes elmélet benne) és ha tanacsolhatom,azokra a gyerekekre figyelj akik már vannak.
16/18 anonim válasza:
"Mert nekem kell még egy gyerek. "
Mi az, hogy NEKED? A gyerek közös. Nem a legújabb pár cipődet veszed meg, amihez senkinek semmi köze.
Aztán ha lelép, mert akarata ellenére lett apa újból, mehet a nyafi. Szép kis házasság lehet.
17/18 anonim válasza:
Én nem ,örülök a 3 gyerekemnek pont ennyit birok és kész .
18/18 anonim válasza:
Örüljetek annak hogy van... A mi babánk császar után meghalt... És nem nem lesz másik (nem egy halot kutyáról beszélünk hogy kit érdekel majd lesz másik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!