Hogyan lehetek így jó anya, ha már a kezdetektől nem tudom elfogadni a gyermekem, olyannak amilyennek születni fog?
Nyugodj meg nem lesz semmi baj. Végig izgultam a terhességet,hogy mi lesz meg nem érzek semmit a sajàt gyerekem irànt stb.(mondjuk ehhez hozzàjàrult, hogy szinte végig feküdnöm kellett, ami miatt eléggé depis lettem)
Szüléskor sem éreztem semmit. De ahogy kibújt és ràm tették,hàt sosem éreztem hatalmasabb szeretetet. Olyan pici volt és gyönyörű pici piros szàja. És azóta is imàdom. Na meg a cuki harisnyàkat kis szoknyàkat mindent ami a csajos léthez hozzàtartozik.
Sosem tudtam elképzelni,hogy lehetek ilyen is. :-)
Ha utálod a nőcis cuccokat, akkor ne öltöztesd abba, és ha nem szeretsz hajat fonni, akkor majd lesz lányos rövid haja, vagy copfja. Nem kell ennyire sablonokban gondolkodni. Az én kisebbik lányom pl. nem szeret szoknyába járni, szereti a kék színt, és kisautót kért szülinapjára.
Én a harmadik babánál voltam úgy, mikor kiderült, hogy két lány után fiú lesz, először neheze tudtam elképzelni, hogy majd egy fiúval mit csinálok, de aztán semmi ilyen probléma nem volt.
Van egy 7 éves fiam, őt lánynak vártuk. Mikor az ultrahangon közölte a szonográfus, hogy ott bizony kuki van, akkor még könnyeztem is. Kb. 1 hét múlva már nem is tudtam volna mást képzelni, csak fiút. Születésétől imádom, mai napig "szerelem" van iránta.
Mikor másodszor is terhes lettem, azt mondtam, hogy nekem csak fiam lehet, lányt el sem tudok képzelni. Egy fiú után, csak még egy fiam lehet, én fiús anyuka vagyok. Én is rosszul vagyok a csajos dolgoktól, rózsaszíntől, Hello Kitty-s cuccoktól és társaitól kiver a víz, én gyerekként is utáltam babázni (még kiskoromban volt 2 db babám, de alig játszottam velük, fiúk között nőttem fel). Aztán mondták 21 hetesen, hogy kislány. Születéséig fel sem fogtam igazán. Mikor megszületett és odatartották az arcomhoz a műtőben, azt elmondani nem lehet, hogy mit éreztem. Ahogy rám nézett azokkal a hatalmas szemeivel... Imádom, egész nap puszilgatnám, ölelgetném, nem is lehetne más, csak lány. Én veszem a csajos rucikat, mert minden más "olyan furán áll rajta" (a fiamról rengeteg ruha megmaradt). Még csak 5 hetes, úgyhogy a későbbi csajos dolgokkal, frizurával kapcsolatban nincs tapasztalatom. :)
Full fiús lány voltam. Desszantos frizura, csak fiús játékok, fiús érdeklődés.
Semmi nem jelent önmagában, hogy XX kromoszómája van valakinek. Lehet, hogy ő is katonákkal meg autókkal akar majd játszani. Haját sem muszáj megnöveszteni, majd később megnöveszti, ha neki úgy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!