Akiknél nem az lett a baba neme, mint amit szeretett volna és emiatt elkeseredett, esetleg depresszióba esett, az ultrahangot követően mennyi idő után tudta feldolgozni, elfogadni?
Munkatarsam volt ilyen. Amikor kiderult, hogy a masodik is fiu, napokig nem szolalt meg, bogott. Tiszta ciki volt:)
Azt hittuk, beteg a baba.
Szerintem mai napig nem fogadta el. A gyerek mar nagy.
En a masodiknal,mikor kiderult,hogy o is fiu,kozvetlen az uh utan bememtem egy bababoltba a ferjemmel.
Ott buktam ki,hogy milyen igazsagtalan,hogy ennyi szep kislany ruha van,es csak negyede a fiu.milyen elnyomas ez.rajtam akkor igy jott ki a csalodottsag.de ott kiduhongtem magam es aztan vettem par tok cuki fiu ruhacskat es ennyi.
A 3. Nal mar fel sem vettem.orultem,hogy o is egeszseges.
Azert remelem unokam majd lesz kislany :D
Szerintem itt eljött az a pont, amikor el kell vinni egy dokihoz, és külső segítséget kell kérni.
Én sose értettem ezt az dolgot, hogy miért erőlködik valaki, hogy fiú vagy lány gyereket akar. Lehet, hogy azért, mert mindkettő van, és egyáltalán nem látok köztük akkor különbséget, ami miatt ekkora hisztit kéne csapni.
Ha a testvéred így reagált, akkor az szerintem egyáltalán nem egészséges. És kétlem, hogy egy kis testvéri beszélgetés meg türelem megoldaná a problémát. A helyedben mindenképpen elrángatnám orvoshoz, aki kicsit helyre rázza a meszet az agyában.
Szerintem meg legyen már joga elkeseredni! Majd ha megszületik, és még mindig így érez, ráértek aggódni. Egyébként nem hiszem.
Az enyém sem olyan lett, mint szerettem volna, de hamar találtunk neki nevet és azóta már nagyon várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!