Mit gondoltok erről a névről?
Van egy 4 éves kisfiam, Roland. Az ő nevet mar fiatalabb koromba eldöntöttem, ha fiam lesz ez lesz a neve.
Most várjuk a kistesót, a nemét még nem tudjuk.
Roli mondta nekünk a múltkor hogy ő milyen nevet szeretne az öcsinek/húginak, nekünk elnyerte a tetszésünket.
Emma és Kornél nevet mondta.
Nektek mi a véleményetek ezekről a nevekről és arról hogy a tesó válasszon nevet?!
Jók.
Barátnőm és a testvére között 7 év van, ott is a nagytesó javasolta a nevet, szerintem aranyos
Ezekkel a nevekkel sincs baj, és azzal se, hogy a tesó javasolta. :)
Sokkal jobb, mint amikor a nagymama betegesen ragaszkodik egy keresztnévhez. :D
Mi is megkérdeztük a két gyereket, hogy mi legyen a kistesó neve, de aztán megbeszéltük, hogy miért NEM úgy fogják hívni. :) Nekünk az Akhilleusz annyira nem jött be. :D
Nekem a Kornel nem tetszik.
Ha nektek tetszik, adjatok. Csak akkor adnam a gyerek altal valasztott nevet, ha nekunk is tetszene.
Nekem is a tesóm választott nevet. Ő akkor 7 éves volt. Aztán mivel lány lettem így a választott névének a női alakját kaptam.
De a szüleimnek is tetszett, mert pont rímel a nővérem névével, de mégis teljesen mások.
Mindkettő név tetszik.:)
Én sokáig azt akartam, hogy a húgom Bogi (Boglárka) legyen, de akárhogy tüntettem ellene, a szüleim a Marietta nevet adták neki.
Valahogy a mai napig nem vagyok képes megbarátkozni ezzel a névvel, számomra túl nyakatekert és idegen,főleg hogy nekem ennél sokkal közismertebb keresztnevem van.
Szerintem jól választott a kisfiad. Ha nincsenek más névötleteitek,amik mindenkinek tetszenek, akkor bármelyikkel jól jár a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!