Nem szeretem a gyerekeket 29/N Miert nem lehet elfogadni?
Nem önzőség. Ha így érzel, jól teszed, hogy nem vállalsz gyereket, nincs ezzel semmi baj.
Azért jönnek neked ezzel mindig, mert ők szeretik a gyerekeket, azt hiszik másnak is csak az lehet jó, ami nekik. Pedig nem vagyunk egyformák.
Nem önzőség. Nem tudom h miért gondolja az emberek többsége h egy nőnek feltétlenül gyerek kell.
Te mem szeretnél és ennyi.
Egyébként én sem szeretem, soha nem is szerettem a gyerekeket. Mégis valamiért egyszer csak elkezdtem vágyni egy gyerek után.
A sajátomat imádom, de a játszótérre menés és a többi olyan program ( amit ő igényel) ahol gyerekel vannak, még mindig az agyamra megy. Szóval más gyerekét még minfig nehezen viselem el :)
Lehet, hogy hülyén hangzik, de amúgy más gyerekeit én is idegesítőnek találom! :D
Nekem van kettő, őket persze imádom, bár tény, hogy néha próbára tujdák tenni az ember türelmét...
Nem mondom, hogy meg fogsz változni, mert egyáltalán nem biztos! Persze, benne van a pakliban, hogy igen. Majd látod.
Én azt mondom, hogy nem kell mindenkinek gyerek.
Elég sok lemondással jár és tényleg nagyon akarnod kell, ha már bevállalod! Kb. mint egy tetoválást az arcodra! ;) (Igen, egy filmben hallottam ezt a dumát.) De ettől még igaz! :)
Szóval szerintem nem baj. Annyi embernek van gyereke, akinek pedig egyáltalán nem lett volna szabad gyereket csinálnia!
Engem se akartak és sajnos nem is nagyon éreztem, hogy szeretnek a szüleim (még anyám valahogy felnevelt, de apám elhagyott). Őszintén, inkább lettem volna olyan szülők gyereke, akik mindenben támogatják és imádják a gyereküket!
Amúgy ehhez senkinek semmi köze! A ,,kedves" érdeklődőknek találj ki valami frappáns szöveget.
Szerintem nem önzőség, és tiszteletben illene tartani. Sajnos ez az egyik sablon kérdés, amivel folyton nyúzzák az embert. Nem kell másoknak magyarázkodnod. Igaz, benne van a pakliban, hogy változik a véleményed, ez mindennel kapcsolatban így van, de igazából ez nem lényeges. Az számít, hogy ne hagyd magad befolyásolni. Se azt, hogy rossz érzést keltsenek benned.
Amúgy teljesen megértelek. A sajátomat imádom, de másét nem bírom elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!