Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szeretem a gyerekeket...

Nem szeretem a gyerekeket 29/N Miert nem lehet elfogadni?

Figyelt kérdés
Nem utalom oket de nem is szeretem,annyira idegesitoek nekem se lesz soha.De:miert vannak olyanok akik szerint egy nonek ez ,,kotelessege" meg hogy ez ,,onzoseg" SZERINTEM:Az az onzo aki nem akar gyereket de meg is szul mert elvarjak tole es a gyerekbol egy lelki nyomorek lesz.Meg mielott jonnenek h ,,biztos a szuleimmel valo kapcs.miatt nem szeretem oket" Nagyon jo a kapcsolatom a a szuleimmel.Egyszeruen nem viselem el oket ee ha megyunk valahova a parommal mindig ez a z elso kerdes h :,,a gyerek mar uton van?"Annyira unalmas.Van egy barati kor akivel emiatt ossze is vesztem.Nektek mi a velemenyetek?(legyszives ne irjatok olyat h ,,majd valtozni fogsz" mert nem fogok) Szerintetek onzoseg???
2017. aug. 13. 22:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Plusz 1 a 10-eshez.

Kit érdekel?

Magánügy!

Ezt válaszold a téged firtatóknak is.

De idáig hogy nem jut el egy felnőtt?

2017. aug. 14. 06:40
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Engem sem érdekel, hogy más vallal-e gyereket vagy sem. Nem az én dolgom.

De te milyen onigazolast vársz, hogy feltetted ezt a kérdést? Nekem miért nem tökmindegy, hogy mi mit gondolunk erről?

2017. aug. 14. 06:47
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
*neked
2017. aug. 14. 06:48
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
A legtöbb ember vállal és akar gyereket, ezért kérdezik meg tőled is, ha ennyire frusztrál téged a válaszadás, akkor lehet, hogy nálad van valami bibi és mégis szeretnél gyereket, mert szerintem nem olyan nehéz kiköhögni, hogy te bizony nem szeretnél. Azt is sokan kérdezik másoktól, hogy: "hogy vagy" azt is kérjük ki magunknak, mert mi köze hozzá?
2017. aug. 14. 08:09
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Én sem szerettem soha a gyerekeket, anya lettem, most is csak a sajátomat szeretem, a többiek nagyrészt kikészítenek, nincs kedvem és türelmem hozzájuk, de az enyémet imádom.

Sokat dob a gyerekdolgon, ha magadat vagy a szeretted látod viszont a vonásaiban és a viselkedésében.

2017. aug. 14. 09:10
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

Mert az embereknek soha semmi nem jó.

Mi már jó ideje együtt voltunk, ezt hallgattuk: "Mikor házasodtok össze?" 5 év után összeházasodtunk.

Majd: "Mikor jön a gyerek?" rá 2 évre jött a gyerek.

Majd: "Mikor jön a tesó?"

Na itt megáll a tudomány, mert közlöm, hogy nem lesz tesó, így döntöttünk. Nem akarunk. Erre nekem is azt mondták: "majd meggondolod magad". Hát nem fogom. Most 4 éves a fiam, és csak erősödik a gondolat, hogy nem szeretnénk több gyereket. Imádjuk a fiunkat, de nem vágyunk több gyerekre. Mi így vagyunk boldogok.

Szóval ilyenek az emberek. Szerintem az empátia hiánya. Nem érti, nem akarja megérteni a te álláspontodat.

Hagyd rájuk, mondjanak, amit akarnak. A lényeg, hogy te és a párod egyetértsetek. Mindenki más le van tojva.

2017. aug. 14. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem önzőség, de a "nem szeretem a gyerekeket" nem tudom hogy jön ide :)

Ritka az olyan ember aki vad idegen hisztis sivalkodó gyerekektől olvad el...mindenki a sajátját szeresse, az pont elég.

2017. aug. 14. 11:09
 18/19 anonim ***** válasza:
6%
Ha te nem szereted őket akkor nem szereted, nem kell ezen lovagolni. És csak annyira nem fogadják el a véleményed mint amennyire te másokét.
2017. aug. 15. 18:48
 19/19 anonim ***** válasza:
31%

Nem ertem miert nagy dolog ez manapsag, sok kolleganom sem szereti. Bar ok ott tartanak, hogy 30-35 evesen a pesti bulinegyedben toltik az esteik nagy reszet.

Minden heten van a gyerekvallalas topikban egy ilyen kerdes egyebkent hogy xy nem szereti a gyerekeketm....oszinten szilva kit erdekel? Akkor ne szulj. En se spammelem tele az Etelek topikot hogy "fuj utalom a kelkaposzrafozeleket". Mert gyerekes dolog lenne es az egyetlen valasz az lenne ra: "akkor ne egyel b.meg". Szoval gondolom sejted, a Te "problemadra" mi a valaszom..

2017. aug. 15. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!