Nem szeretem a gyerekeket 29/N Miert nem lehet elfogadni?
Plusz 1 a 10-eshez.
Kit érdekel?
Magánügy!
Ezt válaszold a téged firtatóknak is.
De idáig hogy nem jut el egy felnőtt?
Engem sem érdekel, hogy más vallal-e gyereket vagy sem. Nem az én dolgom.
De te milyen onigazolast vársz, hogy feltetted ezt a kérdést? Nekem miért nem tökmindegy, hogy mi mit gondolunk erről?
Én sem szerettem soha a gyerekeket, anya lettem, most is csak a sajátomat szeretem, a többiek nagyrészt kikészítenek, nincs kedvem és türelmem hozzájuk, de az enyémet imádom.
Sokat dob a gyerekdolgon, ha magadat vagy a szeretted látod viszont a vonásaiban és a viselkedésében.
Mert az embereknek soha semmi nem jó.
Mi már jó ideje együtt voltunk, ezt hallgattuk: "Mikor házasodtok össze?" 5 év után összeházasodtunk.
Majd: "Mikor jön a gyerek?" rá 2 évre jött a gyerek.
Majd: "Mikor jön a tesó?"
Na itt megáll a tudomány, mert közlöm, hogy nem lesz tesó, így döntöttünk. Nem akarunk. Erre nekem is azt mondták: "majd meggondolod magad". Hát nem fogom. Most 4 éves a fiam, és csak erősödik a gondolat, hogy nem szeretnénk több gyereket. Imádjuk a fiunkat, de nem vágyunk több gyerekre. Mi így vagyunk boldogok.
Szóval ilyenek az emberek. Szerintem az empátia hiánya. Nem érti, nem akarja megérteni a te álláspontodat.
Hagyd rájuk, mondjanak, amit akarnak. A lényeg, hogy te és a párod egyetértsetek. Mindenki más le van tojva.
Nem önzőség, de a "nem szeretem a gyerekeket" nem tudom hogy jön ide :)
Ritka az olyan ember aki vad idegen hisztis sivalkodó gyerekektől olvad el...mindenki a sajátját szeresse, az pont elég.
Nem ertem miert nagy dolog ez manapsag, sok kolleganom sem szereti. Bar ok ott tartanak, hogy 30-35 evesen a pesti bulinegyedben toltik az esteik nagy reszet.
Minden heten van a gyerekvallalas topikban egy ilyen kerdes egyebkent hogy xy nem szereti a gyerekeketm....oszinten szilva kit erdekel? Akkor ne szulj. En se spammelem tele az Etelek topikot hogy "fuj utalom a kelkaposzrafozeleket". Mert gyerekes dolog lenne es az egyetlen valasz az lenne ra: "akkor ne egyel b.meg". Szoval gondolom sejted, a Te "problemadra" mi a valaszom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!