Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti beadnátok így bölcsibe?

Ti beadnátok így bölcsibe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kislányomat beírattam bölcsibe. (Majdnem 3 éves) Október végén kezdhet majd.

Úgy volt, hogy visszamegyek dolgozni. Időközben kiderült, úton a kistesó! Így dolgozni semmiképp sem megyek vissza (nem éppen állapotos anyukáknak való).

Így elgondolkoztam, mit csináljak a kislányommal. Nagyon sajnálnám, h ő egész nap bölcsiben én meg itthon "heverészek".

Viszont ha tavasszal megérkezik a kicsi, lehet egyszerűbb lenne ha bölcsis maradna a nagy.

Nem akarom, hogy úgy érezze, le passzolom. Szeretem, imádom.. nem szeretném, ha összetörne a kis lelke.

Tanácstalan vagyok teljesen...

2017. szept. 14. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Én beírattam a bölcsibe a középsőt.... szeptemberbe 2,5 éves kezdte én decemberre vártam a 3.ik babát. Könnyebb volt,így mert a férjem az egyetlen segítségem. Szerette a bölcsit nagyon, játék,kis barátok stb
2017. szept. 14. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Nálatok járhat bölcsibe, ha anyuka nem dolgozik?

Illetve azt is vedd számításba, hogy minden reggel kelnetek kell, délután menni érte (mondjuk ezt apuka is tudja). Meg a bölcsis betegségeket is hazahordhatja.

Annyiból meg jobb, hogy most még egyszerűbben be tudod szoktatni, így az ovival sem lesz probléma.

De ha jól érzi bent magát, akkor nem kell lelkiismeret furdalásod legyen.

2017. szept. 14. 16:06
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem adnám, több okból kifolyólag is.

1. Hazahordja a sok betegséget az újszülött tesónak.

2. Hóba/fagyba/szélbe/esőbe vinni kéne reggel, d.u. érte menni és közben vidd a picit is magaddal..

3. Lehet, hogy féltékeny lenne a picire, mert őt "száműzöd" bölcsibe, a baba meg otthon lehet veled egész nap.

4. Ha nem muszáj, ne add be, hadd legyen veled és ismerkedjen a tesóval, utána már úgyis muszáj lesz oviba mennie.

Persze ez csak az én véleményem :)

2017. szept. 14. 16:13
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem.
2017. szept. 14. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Majdnem 3 évesen bölcsibe már minek? Éppen megszokja és mehet is oviba.
2017. szept. 14. 17:09
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Én nem passzolnám le, mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyivel elbír. Mint elsőnél, úgy könnyű szülni a gyerekeket hogy mással nevelteti.
2017. szept. 14. 17:26
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Nem, semmiképp. Tök jó válaszokat írtak a többiek. Nincs mit hozzáfűzni.
2017. szept. 14. 17:46
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Ennyi idősen már kell a közösségi szocializáció.
2017. szept. 14. 18:27
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Mikor tölti be a 3 évet? Mert onnantól óvoda köteles ha jól tudom. Szóval ha nemsokára úgyis oviba kellene mennie, én már nem vinném a bölcsibe hanem majd 3 évesen oviba.
2017. szept. 14. 20:10
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

Én nem passzolnám le, mindenki annyi gyereket vállaljon, amennyivel elbír. Mint elsőnél, úgy könnyű szülni a gyerekeket hogy mással nevelteti.

Az első vagyok és nagyon remélem,hogy kizárólag csak te neveled a gyerekedet vagy a gyerekeidet és még a nagyszülőkhöz se rakod le azért mert neked éppen olyan dolgod lenne ahova nem tudod vinni (tanuld csak meg szépen lemondani) és még akkor se rakod le amikor le amikor az 1 hónapos kisebbel 2 hetente a gyerek szakrendelőbe rohangálsz (igaz ezt nem tudtuk amikor beírattam a középsőt) majd a rá következő héten ismét a gyerek szakrendelőbe töltöd a fél napod,hogy az eredményt megbeszéljétek és 8 hónapon keresztül ez a programotok...majd utána 2 hetente gyógytornára hordod!!!! Szóval én tényleg bízok benne,hogy ha valamelyikkel valami gond van vagy csak gondolsz egyet akkor se fogod a nagyszülőkre bízni mert kívánom neked,hogy 300km-es körzetedbe ne legyenek vagy esetleg egy bébiszettert fogadj azért,hogy amikor úgy van lepasszold neki,mert a te férjed szabadsága se véges és a főnökének a tűrőképessége se és azzal meg a feneked kitörölheted,ha este 6kor haza ér! Én komolyan és tiszta szívből ezt kívánom neked,hogy neked is pont olyan könnyű legyen mint nekem!!!!!!!

2017. szept. 14. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!