Ti beadnatok 8 hónapos babatokat bölcsibe?
Nem adnám be. Ennyi idős volt a fiunk, amikor visszamentem dolgozni, de a férjem itthon maradt gyeden. Ha ő nem maradt volna itthon, akkor nem mentem volna vissza dolgozni.
Persze ha a megélhetésünk múlt volna rajta, akkor igen.
Nem. Egyévesen se. Még fel sem állt, nem jár (hipotón), kizárt hogy önként lemaradjak erről.
Max. ha egyedül nevelném és muszáj lenne.
Csak ha ezen múlna a megélhetésünk. 8 hónaposan még nagyon kiszolgáltatott és kizárt, hogy annyi odafigyelést és törődést kapna a bölcsiben, mint otthon normál esetben az anyukától.
Ráadásul nem szívesen maradnék le az első lépésekről, szavakról stb.
Én biztosan nem! Ha a megélhetésünk mulna rajta akkor igen.. De nagyon nagyon fájó szívvel!!
Csak azért, h pl 500ezer helyett 550ezer legyen a bevétel tuti nem. Ha amúgy teljesen jól alltok anyagilag.
Csak azért mert otthon nem tudod esetleg feltalálni magad ne menj el melozni.. Ezek a legszebb és leggyorsabban elrepülő időszakok. A babakor oly rövid s megismételhetetlen!! Eszembe sem jutott volna.
De mint írtam ha nem lenne már mit ennünk beadnám természetesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!