Ti beadnatok az 1 eves babatokat bolcsibe?
Koszonom a valaszokat, mindenkinek ment a zold!
Nem ehezunk, pont kijovunk, nem okoz problemat egy betegseg stb. csak nagyon extra dologra mar nem jut. Pl. ha elromlik valami, nem tudunk 80 ezret zsebbol elohuzni. Es neha egy picit aggaszt. Vagy ezert nem erdemes? Nagyobbik lanyom volt bolcsis, de azert mert igazabol ovis lett volna, par nap miatt nem mehetett. Es valoban sokszor betegek ott a gyerekek... Es en is sajnalnam ilyen picikent beadni. Nem tudom mit tegyek :(
A sogornom mindket gyereke 1 evesen ( pontosabban a kisebbik 15 honaposan) ment bolcsibe. A kornyezetunkben ok a legkiegyensulyozottab gyerekek (pedig rengeteg gyerek van a barati korunkben). Ezt most nem arra mondom, hogy a bolcsi miatt lettek ilyenek, hanem, hogy egyaltalan nem torvenyszeru, hogy oriasi trauma erje akar a gyereket, akar a szulo-gyerek kapcsolatot.
Az idosebbik gyereket felkeszitettek, atalltak vele elotte a napi egy alvasra, a kisebbik maganbolcsode ment, ahol megoldottak, hogy ketszer aludjon, igy neki a napirendje sem valtozott.
A nagyobbik gyerek felenkebb, visszahuzodobb baba volt, neki talan ebbol a szempontbol jot is tett a bolcsi, mert nagyon vagany es nyitott gyerek lett (de egyaltalan nem eroszakos). A kisebbik egy igazi mosolygos, baratsagos baba volt picinek is, rajta nem valtoztatott a bolcsi, maradt ilyen.
Szoval naluk abszolut semmi hatranyt nem lattam. Igaz, ok nagyon jo helyre kerultek mindketten, szuper bolcsisnenikhez, mert ez nagyon sokat szamit...
Nekem kell a biztonsagi tartalek, vilageletemben ilyen voltam, en sokat gorscolnek azon, hogy jaj mi van, ha ...? Szoval en is biztosan dilemmaznek ezen, persze a ferjemmel egyutt. Nalatok o mit mond?
Sajnalom, hogy ezen kell gondolkodnod, minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!