Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti beadnatok az 1 eves babatok...

Ti beadnatok az 1 eves babatokat bolcsibe?

Figyelt kérdés
Anyagi okok miatt. Kerlek indoklast is irjatok melle. Koszonom!
2014. nov. 28. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha nem a számlák kifizetése, az étel, pelenka, stb. megvétele függene tőle, akkor szerintem nem adnám. Persze nem voltam ilyen helyzetben, és tudom, hogy ha valami nagyobb dolog elromlana, van kihez fordulnom kölcsönért (ez az utolsó, amihez folyamodni szoktunk, de volt már rá példa, havonta törlesztettünk utána).

Ha a napi megélhetés lenne a tét, akkor visszamennék, abban nem támaszkodnék a segítségre, hiszen nem tudnék miből visszatörleszteni, mert ha az egyik hónapban nem elég, akkor a másikban sem lesz az a napi megélhetésre.

2014. nov. 28. 18:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom mindenki valaszat! Igazabol a ferjem is sajnalna. Meg csak 4 honapos a pici, de ahogy most latom, elegge nehezen szokja meg az uj kornyezetet. Peldaul ha anyuekhoz megyunk vagy anyosomhoz, a fel napot atsirja ha nem a kezunkben van. Addig lerakni nem lehet es mas kezeben is sir.

Szerencsere nem a megelhetesunkhoz kell. De termeszetesen inkabb azt fogom nezni, hogy mi a jo a kicsinek. Es ezt honnan fogom tudni? Marmint hogy jot tenne-e neki. Irassam be es maximum nem viszem vagy hogy? Mert tobbfelet is irtatok, hogy van akinek jo es van akinek nem.

2014. nov. 28. 22:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mennyi időt töltene ott egy nap. Mondjuk a mi esetünkben azért megy majd csak 23 hónapos korában (azon túl, hogy anyagilag nem szorulunk rá a fizetésemre), mert nagyrészt én fogom hozni-vinni. Így reggel 7-kor ott kell lennünk a bölcsiben, hogy én 8-ra beérjek dolgozni, fél 5-kor végzek, fél 6-ra érek oda érte. Azért ez 11 hónaposan még nagyon sok lenne neki. Év közben pedig nincs felvétel, úgyhogy nincs más megoldás. Persze más kérdés, ha a megélhetésünk függne tőle.
2014. nov. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!