Van 1 lyukas fogam, elmegyek vele orvoshoz de terhesen tömhetnek fogat?
Sziasztok koszi a valaszokat , altalaban en nem is kaptam érzéstelenítőt! Csak egyszer szurit de az tenyleg jobban fájt..
Azelott meg érzéstelenitő sprayt amitol elzsibbadt az egesz szam. Kar h nem azt adnak most is :)
Nekem pl tomescseret az elso trimeszterben nem csinalta meg az orvos, de azutan igen.
Szoval szerintem attol is fugg, hogy mennyi idos terhes vagy es milyen surgos a beavatkozas (gondolom ha nem varhat heteket, faj is esetleg, akkor megcsinaljak koraterhesen is.)
Nekem is most gyökérkezelik. Annyi, hogy röntgent nem csináltak.
A szuri meg nem nagyon kerül be a vérkeringésbe, helyileg szívódik fel, így nem sok hatása van a picurra.
Inkább tömesd be, minthogy rosszabb legyen pl gyökérkezelés.
Nekem mikor lett lyukas fogam terhesen nem kértem szurit, mondjuk pici volt a lyuk, kibírtam. De elvileg ezek a szurik helyileg hatnak, nem kerül be a véráramba vagy mire bekerül már felszívódik.
A telefonba azt mondták h szívesebben vallalnak 14. Hét utan es keressem oket ha betoltottem , szval par napot még kibírok :)
Szurit kerdeztem azt mondta nem kerul bele a véráramba. Meg a kozelebe sem hanem helyileg hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!