Hogy mossátok a baba fogát, hogy ne nyelje le a fogkrémet?
Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 12:10
1/8 anonim válasza:
Baba fogkrémek olyanok hogy azt a mennyiséget ami a fogkefére kerül nyugodtan le lehet nyelni, nyílván úgy találták ki hiszen ők még nem tudnak öblögetni, elég egy borsónyi mennyiség belőle.
Mi nenedentet használunk.
2/8 anonim válasza:
Chicco babafogkrémmel, nem baj ha lenyeli olyan picit elég használnk. Kiköpni a baba nem tudja, igy nem baj ha lenyeli de fontos hogy babafogrémet használjatok mindig.
3/8 anonim válasza:
sehogy, mindenképpen lenyelik, ezért max egy rizsszem méretű adaggal kell mosni a fogaikat,
4/8 anonim válasza:
Valamennyit biztosan nyel de nem baj neki való fogkrémmel. Nyilván nem áztatom el a fogkefét fogkrémmel, egy kevés elég, de szerintem nem lehet a lenyelést elkerülni.
5/8 A kérdező kommentje:
7 honapos
Neki valo fogkremet vettunk, 0-2 eves korig, de ra van irva, hogy ne nyelje le.
2017. júl. 23. 12:30
6/8 anonim válasza:
A miénkre is az van írva, a márkaját nem tudom, a Brendonba vettem, zöldalma ízesítésű. Azt mondták semmi baja nem lesz ha lenyeli. Mióta kibújt az első foga azóta használjuk, semmi baja. Szerintem ezen ne izgulj, valóban csak egy picit kell nyomni belőle.
7/8 anonim válasza:
Elméletileg a babafogkrém lenyelhető. Fura, hogy ez van ráírva :-( A miénk megeszi a fogkrémet, majd utána még csócsálja a fogkefét egy darabig :-)
8/8 anonim válasza:
Nekünk is Nenedent Baby van, az van rajta, hogy lenyelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!