Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 45 év felett szülni? Mellette...

45 év felett szülni? Mellette vagy ellene?

Figyelt kérdés
Első gyerek...
2017. aug. 20. 12:04
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
58%
Ezt szakorvossal kell megbeszélni részletesen - az életkor miatt eleve veszélyeztetettnek nyilvánítanak minden 35 felettit.
2017. aug. 20. 12:32
 12/44 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem lenne gyerekem, akkor igen, de ha már lennének gyerekeim, akkor nem vállalnám be. Megvan a maga kockázata, de ez még pont az az életkor, amikor szerintem még megéri nyelni egy nagyot és bevállalni. Persze csak ha akarjátok is. Mert csupán társadalmi vagy egyéb nyomás miatt szülni minden életkorban butaság, de így az utolsó pillanatban főleg az lenne.
2017. aug. 20. 12:35
 13/44 anonim ***** válasza:
25%
Aztán 55 évesen elpatkolsz a gyerwk meg kitudja hol landol....
2017. aug. 20. 12:35
 14/44 anonim ***** válasza:
41%
Nagy az esélye, hogy beteg lenne a baba. Önző, aki ilyen korban szül. Fontosabb a saját vágyának kielégítése, mint a leendő gyereke élete.
2017. aug. 20. 12:36
 15/44 anonim ***** válasza:
43%
Biztos, hogy nem
2017. aug. 20. 12:39
 16/44 anonim ***** válasza:
39%

Ellene.

Tudod, a gyereknek marha jó, ha épphogy érettségizik, aztán te el is patkolsz, vagy már olyan beteg vagy, hogy az élete elkezdése helyett téged kell ápolnia 21-2 évesen.

2017. aug. 20. 12:40
 17/44 anonim ***** válasza:
59%
Nem vállalnám, nagy a kockázat több oldalról is. Mire a gyerek nagykorú lenne+50-as lennék, ez a kisebbik kockázat- A másik hogy minél idősebben szül valaki, annál nagyobb a kockázata a fogyatékos gyereknek, vagyis nem elég hogy korán el fog veszíteni, még arra is van esély hogy egész életében kiszolgáltatott lesz. Szóval én nem vállalnám, de mindenkinek szíve joga hogy hogyan dönt.
2017. aug. 20. 12:49
 18/44 anonim ***** válasza:
56%

Nem. Az én anyám 40 évesen szült, csak hátrányunk származott belőle. Tesóm 2 évvel később koraszülött lett.

Azért 45 évesen a szervezeted már nem bírja annyira, a gyereknevelést sem.

Minden ember más, van aki fittebb, egészségesebb, lehet nem is lesz komplikáció.

De senki nem dönthet helyetted. Elsősorban egy orvost kell megkérdezni, minden vizsgálatra elmenni, kímélni magad.

Azt is megértem, hogy ez az utolsó esélyed, hogy anya lehes. Bírnál 60 évesen a kuskamasz gyerekeddel? Lenne türelmed hozzá?

Az sem állapot, hogy mi 10 éves korunk óta azt hallgatjuk, hogy én öreg vagyok. Mit pofázol egy 60 éves vénembernek? Öreg létemre ilyen dolgokkal foglalkozzak?

Meg a 2 generációs különbség.

Szerintem elsősorban magadban tisztázd, hogy bírnád-e egészségügyi és más szempontból a gyereknevelést.

2017. aug. 20. 12:50
 19/44 anonim ***** válasza:
56%
+60-as, bocsi.
2017. aug. 20. 12:53
 20/44 anonim ***** válasza:
47%
Egyértelmūen nem. A miértre a választ megadták az elōttem szólók.
2017. aug. 20. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!