Szerintetek 50 évesen még lehet szülni, mert nagyon szeretnék egy kistesót csak nem akarom/nem tudom rávenni ha nagyon veszélyes?
Ha anyád 50 éves, akkor te minimum 20 vagy.
Szülj magadnak gyereket, ne kistesóért ácsingózz!
Én azt mondom, hogy arra nem érdemes alapozni, hogy megöregedsz, meghalsz stb. 20 évesen ugyanúgy meg lehet halni, mint 80 évesen. Van akik a szülésbe halnak bele, mégis felnő a gyerek.
Nem gyakori, de azért előfordul, hogy valaki jó 40 felett szül(és akkor még csak az elsőt mondjuk, nem a másodikat).
Én inkább azt javasolnám, hogy menj el orvoshoz, és őt kérdezd meg. Az részlet kérdés, hogy mi mit mondunk, úgyis neked kell dönteni.
6-os: " Én azt mondom, hogy arra nem érdemes alapozni, hogy megöregedsz, meghalsz stb. 20 évesen ugyanúgy meg lehet halni, mint 80 évesen. "
Remélem, érzed, mekkora hülyeséget írsz!
Persze, meg lehet 20 évesen is halni, de sokkal ritkább, mint hogy valaki 80 évesen hal meg. Egyszerüen csak nézz körül a környezetedben, hogy hány 20 (huszon-) éves és hány 80 éves van köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!