Van még itt olyan, akinek fiút mondtak végig az UH-on, mégis kislány lett?
Nővérem ma szült, végig fiú volt az UH-n, és megszületett egy kislány :) Csupa kék ruhát vásároltak be neki :D
VAn még valaki, aki így járt? Mit tudnak fütyinek nézni? :D
Néhány éve történt, szülésznő barát mesélte. Az egyik hölgynek erősen javasolták, hogy válassza az abortuszt vagy később a szülésindítást, mert nyílt hasfalú a gyerek (élettel összeegyeztethetetlen állapot), a belei a hasa körül úszkáltak.
Mondta, hogy nem, ő megszüli, amikor meg akar születni és inkább eltemeti utána.
Megszületett nagyjából időre és akkor derült ki, hogy makkegészséges - a köldökzsinórt nézték beleknek.
De az orvosom is a terhességem alatt morgott az Istenhegyi szonográfusára, hogy egy páciensénél nem vették észre, hogy lyukas a magzat szíve. Pedig nagyon modern gépeik vannak és elit intézménynek számít.
Ahová én jártam, ott furcsa lett volna, ha elnéznek valamit, mert olyan képfelbontás volt, hogy én magam láttam a szemlencsét, ujjperceket, csigolyákat 18 hetesen, anélkül, hogy külön mutatták volna mit nézzek. Az orvosom UH-ja kevésbé "felhasználóbarát". Ő a végzettsége miatt látja a belső szervek állapotát, a szívpulzálást, míg én csak hangyák háborúját. Viszont pont emiatt ő másra nem is használja, hanem szonográfustól kér be szakvéleményt és arra alapoz a terhesség későbbi szakaszában. (A 8. hét utáni időszakban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!