Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még itt olyan, akinek...

Van még itt olyan, akinek fiút mondtak végig az UH-on, mégis kislány lett?

Figyelt kérdés

Nővérem ma szült, végig fiú volt az UH-n, és megszületett egy kislány :) Csupa kék ruhát vásároltak be neki :D

VAn még valaki, aki így járt? Mit tudnak fütyinek nézni? :D

2017. aug. 18. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne idegelj :) nálunk mar minden rozsaszin. :) amúgy egy embert ismerek. Kollégám. Náluk uez volt de sokkal keményebb, h van mar ket lányuk es a harmadiknak nagyon orultek, hogy fiu. Állítólag a koldokzsinort nézhetik futyinek. De ez vagy 10eve volt.
2017. aug. 18. 13:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Engem is fiúnak néztek, de annak 28 éve. Ezért furcsállom, hogy a mai modern gépekkel is elnézik :D
2017. aug. 18. 13:43
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Hát ez nagyon fura, nekem szerencsére végig lányt mondtak és az is lett, de nagyon sokszor rákérdeztem, minden uh-nál. Azért nem értem, hogyan lehet elnézni, mert 3d-s képen egy laikus is megmondja, hogy fiú, vagy lány olyan egyértelműen látszik és manapság már szinte minden uh-t át lehet állítani 3d-re is.
2017. aug. 18. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Állítólag az egyik rokonunk, akinek 4 éves a kisfia, őt végig lánynak nézték.

De hogy őszinte legyek, amikor én kismama voltam, 7 éves már a kisfiunk, tök egyértelműen mi, hozzá nem értők láttuk a 33. hetes ultrahangon (és nem a legkorszerűbb gépről beszélünk) a kis golyóit. A kukacát nem, mivel az takarásban volt. Tehát ha nem mondja az orvos, csak megmutatja, akkor is látjuk, hogy kisfiú. Szóval nem tartom túl valószínűnek, hogy elnézik manapság.

Azt inkább tudom mondani, hogy nem úgy fekszik, hogy látszódjon, ezért mondanak valami "hát, annak látom" dolgot, amit meg készpénznek vesznek.

2017. aug. 18. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Amikor szültem 3 éve, egy másik szobában szült más, férjem hallotta, hogy megkérdezték mi lesz a neve a babának miután felsírt, anyuka mindta, hogy Lacika. Orvos, szülésznő, nagy nevetés, mondták, hogy Lacika kislány. Egy barátnőm 2 éve szült, végig lányt mondtak, fiú lett.

Az orvosom mondta a másodiknál, hogy lánynak látja, de nem mondja tutira, mert mostanában sokszor előfordult szülésnél, hogy más lett mont mondtak.

2017. aug. 18. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Én. De minden uh-n mondtam, hogy érzem, hogy lány. Nem lànyt akartam, csak megérzés volt.
2017. aug. 18. 17:20
 7/11 A kérdező kommentje:
6os, ez mikor volt?
2017. aug. 18. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
97 :) Többször írtam már itt a gyk-n. Nyilván nem olyan volt az UH mjinősége, mint most, de nem csak nőgyógyász, hanem a középiskolai tanárom, aki radiológus főorvos volt, ő is kétszer vizsgált, mindkétszer fiút mondott. Nem is volt lánynevünk. Az o
2017. aug. 18. 18:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is most vagyok babás, ebből okulva mindkét névvel készülünk. Ugyan még csak 11 hetes vagyok, így elképzelés sincsen a nemét illetően :D Csak fura, hogy ma így be tudják nézni, főleg egy drágább, neves helyen.
2017. aug. 18. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a fura, hogy nekem mutatta a doki uh-n (17 hós a lányom),hogy látom-e,kislány csípője van,mert 3 csík látszik. Szóval nem is kell a nemi szervet látni,más a csípőcsont is teljesen.
2017. aug. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!