Van még itt olyan, akinek fiút mondtak végig az UH-on, mégis kislány lett?
Nővérem ma szült, végig fiú volt az UH-n, és megszületett egy kislány :) Csupa kék ruhát vásároltak be neki :D
VAn még valaki, aki így járt? Mit tudnak fütyinek nézni? :D
Állítólag az egyik rokonunk, akinek 4 éves a kisfia, őt végig lánynak nézték.
De hogy őszinte legyek, amikor én kismama voltam, 7 éves már a kisfiunk, tök egyértelműen mi, hozzá nem értők láttuk a 33. hetes ultrahangon (és nem a legkorszerűbb gépről beszélünk) a kis golyóit. A kukacát nem, mivel az takarásban volt. Tehát ha nem mondja az orvos, csak megmutatja, akkor is látjuk, hogy kisfiú. Szóval nem tartom túl valószínűnek, hogy elnézik manapság.
Azt inkább tudom mondani, hogy nem úgy fekszik, hogy látszódjon, ezért mondanak valami "hát, annak látom" dolgot, amit meg készpénznek vesznek.
Amikor szültem 3 éve, egy másik szobában szült más, férjem hallotta, hogy megkérdezték mi lesz a neve a babának miután felsírt, anyuka mindta, hogy Lacika. Orvos, szülésznő, nagy nevetés, mondták, hogy Lacika kislány. Egy barátnőm 2 éve szült, végig lányt mondtak, fiú lett.
Az orvosom mondta a másodiknál, hogy lánynak látja, de nem mondja tutira, mert mostanában sokszor előfordult szülésnél, hogy más lett mont mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!