Az anyasag 0-24-es munka. Nincs kikapcsolodas, nincs pihenes. Ezt ti is igy latjatok?
23: most komolyan, nincs is gyereked, akkor mit osztod itt az észt?? Azt se tudod, miről beszélsz.
Kérdésedre válaszolva, felkel, bemegyek, visszaaltatom, és csinálom tovább, amit addig csináltam. Igen, tény, nem tudtam egyben megnézni egy filmet, de 2-3x megszakítva is jobb, mintha sehogy nem is próbálnék kikapcsolni, csak siránkoznék, hogy de szar nekem. Amúgy meg igenis csak egy időszak, akkor is, ha hosszú. Mondom, most már sokszor csak 1x kel, az olyan 2 körül van, tehát most már van több órám egyben is, tudok filmet nézni megszakítás nélkül. Úgy 2-3 hónapja, addig sokszor kelt. Mindemellett én is élvezem az egy szem életemet, ahogy mondtam, ez a része nagyban hozzáállás kérdése szerintem.
Beszeltem anyaval, vigyaz ra :)
En ki szoktam kapcsolodni pl estenkent felbora furdes, kadban olvasas, vagy kutyasetaltatas. Nekunk 8-fel 9 kozott szundi van, mi is foglalkozhatunk egymassal, nezhetunk filmet stb de azert az, hogy a legjobb baratnom hazasodik megis mas. Elmenni valahova. Az o eskuvojere. :)
Menj nyugodtan, jó szórakozást!
Egyébként az anyaságból is van kikapcsolódás, kell is hogy legyen, mert különben megbolondulnánk.
Nézőpont kérdése, ki hogy éli meg. Én nem látom így. Egyébként ahogy cseperedik a gyerek, ez a része egyre könnyebb lesz.
(Menj nyugodtan lagziba, ha megbízható emberre tudod hagyni a babát! Ezt neked kell eldöntened, ha igényled, szerinted jól éreznéd magad, hajrá!)
Kikapcsolódás is kell az anyukának mert különben megbolondul akármennyire is a legfontosabb a gyermeke! A lényeg hogy vigyázzon rá, de ne vonja már meg magától azt hogy néha kieressze a gőzt és bulizzon!
Sajnos a férjem meg tiltja hogy kikapcsolódjak néha és emiatt mindig megy a harc, persze ő baba előtt is tiltott mindent. Csak én nem hagyom magam. Legfontosabb a babám nekem de azért én is létezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!