Az anyasag 0-24-es munka. Nincs kikapcsolodas, nincs pihenes. Ezt ti is igy latjatok?
Kérdező menjél, érezd jól magad!
Ne akarj ennyire megfelelni a társadalmi elvárásoknak ami az egész csak egy kirakat.
Nagyon jól tudod hogy a gyerekednek semmi baja nem lesz, jó kezekbe lesz, érezzétek jól magatokat.
Később mikor már értelmesebbek sokkal nehezebb hiányod szempontjából, élvezd ki!
Ez így van! Tök jó, hogy sokaknak ott van szülő (nagyszülő), ilyen rokon, olyan rokon, én szüleimnek pl egyik se volt, soha nem tudtak kettesben kikapcsolódni, ami azért eléggé zavarta őket. Akkor próbálták bepololni, amikor én is és húgom is nagyobbak lettünk. És akkor is csak azért tudtak elmenni, mert én még itthon laktam, különben úgy szint mem tudtak volna elmenni, mert húgom ahhoz még kicsi volt, hogy egyedül maradjon otthon napokra, hetekre.
Úgyhogy azoknak a szülőknek, akiknek semmi segítségük sokkal nehezebb, mint azoknak, akik néha ( vagy sokszor) le tudják passzolni a gyereket..
Nem, nem látom így. Este, miután letettem aludni, azt csinálok, amit akarok, pihenhetek, sorozatozhatok, foglalkozhatok a hobbimmal stb. A többség délutáni alvásnál is (én nem, mert ilyenkor dolgozom). Plusz a férjem sem életképtelen vagy retardált, tehát tud rá vigyázni néha pár órát, hogy legyen időm magamra (egyedülállók esetében ez nyilván nem játszik). Ja, és szoptatott baba volt (már 2 éves, nem szopik), de onnantól, hogy már mást is ehet, apa is meg tudja oldani.
Menj el a lagziba nyugodtan, nem gáz.
17: sot, addig is. Felesegemhez pont jott a legjobb baratnoje latogatoba akit nem latott evek ota (mert nagyon messze lakunk), gyerek 2 honapos volt, szepen fejt le reggel tejet, azt adtam neki napkozben, este keson jottek meg, ez ment 4 napig, kivettem szabadsagnak ennyi.
Neki jo volt kikapcsolodni kicsit, nekem meg jo volt tobbet a gyerekemmel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!