A fígyelmetlenségem miatt esett le a babánk, a férjem így reagált, ez belefér?
Elfogadhatatlan, h a férjed megütött!! Neaggódj ha egyszer kaptál tőle akkor máskor is fogsz!
Szégyenteljes balesett volt, h a gyerek leesett, figyelj jobban.
Off :
Mi még a kapcsolatunk elején átbeszéltük a férjemmel a dolgokat.. Ha egyszer is kezet emelne rám vagy én rá akkor semmilyen párterápia, tuti, h válnék. Aki egyszer üt az máskor is fog. a bántalmazás nálam ugyan akkora bűn mint a megcsalás.
Nekem még ilyet nem mondott szerettem, hogy 'megöl', pedig hibáztam eleget, szóval engem sokkolna és nagyon bántana egy ilyen kitörés. Nem ismerem a kérdező férjét, így persze nem is tudhatom, hogy mennyi valós súlya van a szavainak.
Azért én közölném vele, hogy én is leb@-szok majd neki egy irgalmatlan nagyot és mondok neki ilyeneket, ha őnála történik vmi a gyerekkel. Aztán megkérdezném, hogy akkor hogy érezné magát, sunnyogna, vagy visszaütne? Mert, ha szerinte normális az ütés, akkor az akkor is normális, ha ő kapja.
Majd közölném vele, hogy még egyszer megemeli a kezét, akkor azonnal válok.
"Majd közölném vele"
Inkább lenne az "Igen uram!"
53-as, velem szemben ilyen eddig nem fordult elő, nyilván vitáztunk már 10 év alatt, maximum az ajtót csapta be ha nagyon dühós volt.
Kérdeztétek a vezetést, káromkodni szokott közben, azt szerintem más is.
Valaki írta, nem tudom hányas válaszoló: a hordozóból nem a mi gyerekünk esett ki, azt nem én írtam, ezek szerint mással is történt hasonló.
Nem, nem normális. Soha nem ütünk meg senkit, aki nálunk gyengébb. Aki nálunk erősebb, vele lehet erősködni.. :)
Velem is előfordult, már, hogy esett a kicsi, bár csak egyszer, és estem vele én is. Törött volt az egyik lépcsőfok ott, ahol laktunk albérletben. A tulaj mindig csak igérgette, hogy megcsinálja, de nem tette. Egyszer rosszul léptem, mikor a kicsivel a kezemben mentem le, és lebucskáztunk úgy 4-5 lépcsőfokot. A férjem jött utánunk a babakocsival. Ő első ijedségében lerohant, eldobta a kocsit, felsegített, és megkérdezte, hogy jól vagyok-e. A kicsit kikapta a kezemből, és és megnézte őt is. Ő megúszta egy kis dudorral a homlokán, meg az ijedséggel, én meg lenyúztam a karomról a bőrt, az arcom is horzsoltam, meg kiment a bokám. :) Annyi baj legyen. A picúromra figyeltem amennyire lehetett, nem magamra. Aztán a férjem mérgében telefonált a főnökének, hogy aznap nem megy dolgozni, viszont vett anyagot, és megcsinálta ő azt a lépcsőt. Kb ez a normális reakció, és nem az, hogy pofozkodunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!