Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fígyelmetlenségem miatt...

A fígyelmetlenségem miatt esett le a babánk, a férjem így reagált, ez belefér?

Figyelt kérdés
5 hós a babánk, egy pillanatra hagytam az ágyon amíg elléptem, és legurult. Pánikba estünk mind a ketten, és a férjem megütött. Nem erősen, de mégis. És azt mondta megöl ha baja lett. Voltunk az ügyeleten, a kicsi jól van. A férjem bocsánatot kért, de mégse megy ki a fejemből. Ez elfogadható reakció szerintentetek? 10 éve vagyunk együtt, eddig soha nem bántott.
2017. aug. 6. 18:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/108 anonim ***** válasza:
30%
Nem tehet olyat amit tetr. De te sem vagy normális, hogy ott hagyod a gyereket az ágyon. Soha nem értettem miért kell ott hagyni a gyereket. Napont van ilyen kérdes. Enyém soha nem esett le az ágyról, mert nagyon ritkán raktuk oda, akkor pedig figyeltünk rá.
2017. aug. 6. 20:16
 32/108 anonim ***** válasza:
81%
Nem fér bele.
2017. aug. 6. 20:20
 33/108 anonim ***** válasza:
73%
Nem fér bele. Nagyon hasonló eset, elaludt a babánk az ágyunkon. Olyan édesen aludt, hogy nem tettük be a kiságyba egyből. Persze ahogy forgolódott leesett. Egyikünk se a másikra mutogatott, hanem magát hibáztatta. Ami még úgymond belefér, higy leb...sz (szóban) a tehetetlen kétségbeesésben.
2017. aug. 6. 20:27
 34/108 anonim ***** válasza:
70%

Azért nekem érdekes h a másik szobából átment a férjed, elmondtad mi történt, ő meg levert egy fülest, úgy h gondolom a síró gyereket nyugrattad a karodban. Vagy mégis hogy?

A földön hevert még a gyerek?

Ő meg inkább megpofozott ahelyett h felvegye?

Akkor mi is történt?

Mert ha már megnyugodott a baba és letetted, utána kapod a taslit, az is más szitu. Az már nem az "ijedtség"

Egyébként nálunk mikor járni tanult a gyerek esett jó nagyokat. Baromira megijedtem sokszor. Mégsem basstam le a férjem, hanem azzal törődtem h mi van a gyerekkel!!!

Ha autóbaleseted van, azzal törődsz h az utasaid h vannak. Nem kiszálsz és megpofozod a barmot aki beléd ment

2017. aug. 6. 20:48
 35/108 A kérdező kommentje:
Kezemben volt a gyerek, amikor bejött kikapta a kezemből, közben ütött meg és mondta amit írtam.
2017. aug. 6. 21:00
 36/108 anonim ***** válasza:
26%

a sikoltásomra meg a fiunk sírására jött át

és? Csoda, hogy ő is megijedt?

2017. aug. 6. 21:03
 37/108 anonim ***** válasza:
73%
A halálos fenyegetés egyáltalán nem fér bele. Amúgy meg kell tanulnotok ilyen helyzetben nyugodtnak maradni, a pánik nem segít, és ha a gyerek látja, hogy minden baleseténél ilyen állapotba kerültök, akkor az a személyiségfejlődésére is negatívan hathat.
2017. aug. 6. 21:06
 38/108 anonim ***** válasza:
68%

Bocsi, de nekem még mindig nem kerek. Egy kézzel kitépte a gyereket a karjaidból, mert ilyenkor már reflexből a legbiztonságosabb módon fogod, kétkézzel.

A másikkal meg legyűrt egyet?!

Mert akkor ezen nincs mit szépíteni egy agresszív barom. Aki rajtad vezeti le a feszkót. Mert ha így volt, a gyerek állapota baromira nem érdekelte, hisz megsem nézte h baj van e

2017. aug. 6. 21:07
 39/108 A kérdező kommentje:
Nézd, azért az egész gyorsan is történt, meg elég pánikhangulatban voltunk mindketten, úgyhogy én is csak utólag próbálom összerakni hogy történt, valahogy úgy hogy átvette két kézzel, az egyik karján megtartotta, a másikkal megütött, ami kb. 1 másodperc volt, aztán újra két kézzel tudta fogni. Valahogy így. De ez mennyiben számít?
2017. aug. 6. 21:13
 40/108 anonim ***** válasza:
69%
Nem fér bele. Vigyázz a gyerekedre!
2017. aug. 6. 21:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!