A fígyelmetlenségem miatt esett le a babánk, a férjem így reagált, ez belefér?
Azért nekem érdekes h a másik szobából átment a férjed, elmondtad mi történt, ő meg levert egy fülest, úgy h gondolom a síró gyereket nyugrattad a karodban. Vagy mégis hogy?
A földön hevert még a gyerek?
Ő meg inkább megpofozott ahelyett h felvegye?
Akkor mi is történt?
Mert ha már megnyugodott a baba és letetted, utána kapod a taslit, az is más szitu. Az már nem az "ijedtség"
Egyébként nálunk mikor járni tanult a gyerek esett jó nagyokat. Baromira megijedtem sokszor. Mégsem basstam le a férjem, hanem azzal törődtem h mi van a gyerekkel!!!
Ha autóbaleseted van, azzal törődsz h az utasaid h vannak. Nem kiszálsz és megpofozod a barmot aki beléd ment
a sikoltásomra meg a fiunk sírására jött át
és? Csoda, hogy ő is megijedt?
Bocsi, de nekem még mindig nem kerek. Egy kézzel kitépte a gyereket a karjaidból, mert ilyenkor már reflexből a legbiztonságosabb módon fogod, kétkézzel.
A másikkal meg legyűrt egyet?!
Mert akkor ezen nincs mit szépíteni egy agresszív barom. Aki rajtad vezeti le a feszkót. Mert ha így volt, a gyerek állapota baromira nem érdekelte, hisz megsem nézte h baj van e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!