Egyedulallo anyukak mi a tulelesi taktikatok a mindennapokra?
A baba 6 honapos koraban hagyott el masik noert. Lassan 2 eve mar, nehez, de mivel mas valasztasom nincs, muszaj csinalni. Epp mondta egyik nap a baratnom, hogy o nem birna ... dehogy nem ! Vagy most az jobb, ha beleorulok, bekerulok a pszichiatriara?
A fejedben kell rendet tenni, ha meg akarod tartani az elmed es a gyerekeidet, akkor csinalni KELL ! Nincs mas valasztas.
Persze azert sajnalni kell magad neha ;)
Van segitseged ? Nekem sajnos nincs, nincs csalad, csak a baratok, viszont nekik rengeteget koszonhetek! Es ilyenkor mutatkozik mev ki az igazi barat!
Pl. December 24. ere az egyik csalad meghivott minket Szentestere, csak, hogy ne legyunk egyedul.
Hidd el, menni fog.
Hogy mikor leszel boldog ? Lehet 1 ev, 2, 10, vagy soha ....
Nem fog támogatni.
Én is csak a szüleimre és anyagilag (mert másik országban élnek) csak az anyósomekra számíthatok.
6 és 2 évesen van.
Már 2 éve egyedül vagyok.Már minden sokkal jobb mint az elején.Egy idő után beàll a rend..
De estére így is nagyon elfáradok.
Majd lesz még jobb is...Kitartás neked!!
11.5 éve birkózom teljesen egyedül a mindennapokkal.1.5 éves kislánnyal maradtam akkoriban egyedül.Nagyszülők részemről már régen nincsenek, az apai részről ex anyósomat nem érdekli az unokája.Nővérem messze lakik, rá sem számíthattam túl sűrűn.Rokonokra is csak nagyon ritkán.Apa pár havonta jön, fizeti a tartásdíjat, részéről ennyivel levan tudva a segítség.
Iszonyatosan nehéz, de muszáj csinálni.Komolyan vehető társat nem találtam, és már nem is akarok.Nem látom értelmét a próbálkozásoknak sem már...megszoktam azt, hogy csak magamra számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!