Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedulallo anyakent kisgyerek...

Egyedulallo anyakent kisgyerekkel havi mennyibol lehet megelni?

Figyelt kérdés
Lakas sajat , csaladi potlek + gyes + gyerektartas kb. 150 ezer egyutt ( a gyerektartast az apa kulfoldrol kuldi )
2016. okt. 26. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%
Hát az igen csak kevés. Anyuka miért nem akar dolgozni?
2016. okt. 26. 18:24
 2/20 A kérdező kommentje:

Kimaradt, hogy eddig külföldön éltünk, 13 éve itt élek, úgyhogy fogalmam sincs az otthoni helyzetről.

Viszont most egy időre úgy néz ki hazaköltözünk a kislányommal. Még picike, így nem akarok visszamenni dolgozni ezért kérdezem hogy elég lesz - e szerintetek.

2016. okt. 26. 18:25
 3/20 anonim ***** válasza:
35%
A rezsi kijön belőle, bár ez is lakásmérettől függ. De kajára egy hónapra már nem futja, és akkor még senki nem öltözött fel, és nem lett beteg. Ez így nagyon-nagyon kevés. Bölcsik vannak, és munkahelyek is. Más megoldás nem nagyon.
2016. okt. 26. 18:35
 4/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha alacsony a rezsi, és nem hiányolod a luxuscikkeket, akkor elég lesz.

Ha meg nem, még mindig tudsz keresni állást és bölcsit a gyereknek.

Nekem két gyerek van, lakáshitel, magas a rezsi, de dolgoztam, plusz ugye csp, gyerektartás, stb. 240-ből kijöttünk, félretenni alig tudtam, de a gyerekeknek meg volt minden: ruha, kaja, sport szakkör, családi programok.

2016. okt. 26. 18:41
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát neccesen, talán ha összehúzod a nadrágszíjat.
2016. okt. 26. 18:44
 6/20 anonim ***** válasza:
68%

138ezer a bevételem most. Rezsit, gyerek ellátását fizetem belőle.

Úgy h páromnak csak a kajába kell beszállnia. Még tankolok is havi 2szer.

Szerintem elég lesz!

2016. okt. 26. 19:00
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató válaszokat, Főleg aki konkrét számot írt . Másfél szobás belvárosi lakás , ez a minimum amit írtam valamennyivel azért több lesz a gyerektartas. lakáshitel nincs rajta,en meg nem vaMeggyok Meg nem vagyok egy műkörmös, póthajas fajta. :)
2016. okt. 26. 19:29
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom

Nálunk, szintén anya és baba

rezsi:60.000

én ételem: 30.000

baba étele:20.000

Pelenka:15.000

helyi bérlet:5.000

baba kozmetikumai, gyógyszerei: 10.000

baba ruhája, játék: 3-15.000

Ez 140 ezer durván, ebben még nincs benne a közös program, ha valami elromlik, azt pótolni kell, én is beteg lehetek, esetleg szeretnék néha ruhát is venni, esetleg fodrász, vagy egy masszázs, úgyhogy ez a havi összeg általában verdesi a 200.000.

2016. okt. 26. 19:32
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó vagyok, a kábel tv-internet-mobiltelefon lemaradt ez havi 13.000
2016. okt. 26. 19:33
 10/20 anonim ***** válasza:
66%

Simán.

Ugyanígy nálunk:

rezsi: 17ezer

Kaja kettőnknek luxuscikkekkel(csokival, rendelt ételekkel is): 35 ezer(2év szoptatás mellett tápszer nélkül)

Upc 7000

Ruhák fastfashion boltokból, egy kettő használtan havi 1500

Minőségi bőrcipők szezononként 7ezer átlagban újonnan.

Gyógyszerek, tisztálkodószerek havi 3000 átlagban.

Pelenka popsitörlő középkategóriás 10.000

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nekem nincs kocsim, csak hetente egyszer mozdulunk ki, cigi, alkohol, havi új ruha, fodrász, körmös nem kell. Ezenkívül fogyótermékekre költök, és néha lakberendezési cikkekre, játékokra.

Kinek mire vagy igénye, nekem sokmindenre nincs.

Nem spórolunk semmin, a hűtő tele mindig, a lakásban folyton meleg van és nem ezeréves ruhákban járunk, szerintem az átlagosnál jobb az életszínvonalunk.

Én is el tudnék költeni több pénzt, ha mondjuk szabadon tartott csirke tojását venném, meg biozöldséget, meg 30ezres bőrcipőt és akkor havi 300 is kevés lenne.

Így is sikerül félretenni a váratlan kiadásokra.

Persze.

2016. okt. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!