Egyedulallo anyakent kisgyerekkel havi mennyibol lehet megelni?
Nem tudom az ország mely pontján él az aki azt írja ennyi pénzből nem lehet kijönni.
Felső vezetőként volt 185ezer a nettóm, és csp.
Ebből 20ezer ment el benzinre mert más városban dolgoztam...
Mi megéltünk. (Csongrád megye)
Teljesen mást olvasgattam-bár megélhetéssel kapcsolatos statisztika volt-ott találtam ezt:
A létminimumhoz szükséges jövedelem háztartásonként Magyarországon, 2015 (forintban)
Aktív korúak
1 felnőtt 88 016
1 felnőtt, 1 gyermek 145 226
1 felnőtt, 2 gyermek 189 234
2 felnőtt 154 028
2 felnőtt, 1 gyermek 211 238
2 felnőtt, 2 gyermek 255 246
2 felnőtt, 3 gyermek 290 453
Nyugdíjas korúak
Egytagú 97 214
Kéttagú 136 425
Bár tavalyi maga a felmérés,szerintem idén is megállja a helyét.
Akkor ez alapjan epp kijovunk :)
Meg annyi, hogy van nagyszulo, ahol van kert, ugyhogy zoldseg, gyumolcs onnan lenne ( legalabbis nagy resze ). Azert havi egy zsak krumpli, hagyma, borso, repa stb azert az is segitseg.
Nekem 3 havonta fodrasz, a tobbit magam csinalom, nem cigizek, nem iszom, nem bulizom ( kb 20 eve voltam utoljara ) , 50 kg vagyok ugyhogy nem kell sem fogyokurara draga Norbis cucc, sem hatalmas ebedek.
Aztan persze ha nagyobb lesz a kicsi akkor megyek dolgozni, szerencsere keresett a szakmam. Egy evet kellene kihuznunk igy kb.
Jó tudni, hogy a létminimum alatt élünk, úgy hogy wellnesezni járunk, mindenhová autóval megyünk, és a gyerekeknek a csillagokat is lehozzuk az égről.
Érdekes dolgok ezek.....
Okosan kell gazdálkodni, beosztani és simán kijöttök szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!