Ciki kisgyerekkel gurulós bevásárlótáskával utazni a buszon?
Figyelt kérdés
Már nem babakocsis a gyermek, orvosi kezelésekre kell járnunk hetente többször a közeli városba és fontos, hogy ne kelljen cipekednem, egy kézitáskában viszont nem fér el amire ilyenkor szükségünk van.
A neten láttam nagyon trendi bevásárlótáskákat, melyeket utazáshoz is ajánlottak, a gurulós utazótáskákat is nézegettem.
Mit javasoltok?
2016. márc. 1. 09:52
1/7 anonim válasza:
Most öszintén?
Mit érdekel idegenek véleménye, ha neked így megfelelö?
Egy szülönek kellene annyi önállóságának lennei, hogy a saját illetve a gyereke dolgaiban egyedül el tudja dönteni, mi a jó, és nem mások véleményétöl tart.
2/7 anonim válasza:
Pont teszek rá, hogy ki mit gondol arról, hogy hogy utazom, mi van nálam. Abba pakolj, ami számotokra ideális. Ha hátizsák, vagy bőrönd, vagy hasi tasi teljesen mindegy.
4/7 anonim válasza:
banyatank forever! :D
nem, dehogy ciki. sokan használják, főként hordozott babával.
5/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével :) Én is sokat utaztam a fiammal gyógytornára Budapestre, egy elég szakadt hátizsákkal nyomtam :) Nem vettem észre hogy kinéztek volna emiatt... Sőt, amikor a gyerekeket viszem oviba, oda is hátizsákkal járok mert sokszor kell vinni pizsit, cipőt stb, muszáj valahogy megoldani. Lényeg hogy neked kényelmes legyen, vagy legalább elviselhető.
6/7 anonim válasza:
Inkább hátizsákot javaslok, mert úgy mindkét kezed szabad marad.
7/7 anonim válasza:
Nekem van ilyen tankom. Egy gyönyörű rolser. Praktikus és kényelmes. Gyerek nélkül is használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!