Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járt már valaki kisgyerekkel...

Járt már valaki kisgyerekkel a szemesi Vadvirág kempingben? Milyen véleménye van a helyről?

Figyelt kérdés
2016. máj. 21. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Követem.Kíváncsi vagyok a véleményekre.Mi az Aranypart kempingbe járunk már 6 éve,nagyon szuper,imádják a gyerekek.De idén megnéznénk mást is.Szemesen van homokos part?
2016. máj. 21. 18:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak képeket néztem én is, azokon homokost nem láttam. Mondjuk már foglaltam szállást, mert gyerekbarátnak van írva, de jó lenne látni véleményeket.
2016. máj. 21. 19:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi jopar eve voltunk, akkor meg nem volt gyerekunk. Siman visszamennek gyerekkel is. Csendes, tiszta, normalisak az emberek. Van bolt is benne. Nem messze a kozpont, ahol nyuzsi van. Nem emlekszem pontosan, de mint ha nem lenne homokos part. Fuves placc van talan, ahol napozni tudsz.
2016. máj. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!