Hogyan mondjam meg a feleségemnek hogy egyre inkább túlzásba esik?
Utolsó bár nem kérdezted de körülbelül 200.000ftból élnek. A vejemnek állandó munkája van a lányom pedig táppénzen van, mi téli időszakban mikor csak én dolgozok 140.000ft a bevétel, amikor a feleségem is dolgozik akkor pedig 130.000ftal több.
Egyébként el nem várják, és a lányom nagyon hálás és örül neki, viszont a vejem hát nem tudom ő még csak egy köszönömet sem enged el, de mondjuk azt hogy férfi és azért.
Egyébként a feleségemnek korábbi házasságából van egy fia, neki pedig két gyereke, őket is unokámnak tekintem én is, és bár ők 500-600ezer forintból élnek havonta jelenleg, ők már sosem kapnak semmit, anno mikor 200bol akkor vett a feleségem azoknak az unokáknak is de nem arany fülbevalót meg új kiságyat meg nem ilyen több ezres dolgokat, és nem azért mert a fiát nem szereti annyira....
A te gyereked is vagy nevelo " apa " vagy ?
Mert ha a tied is, akkor undorito a viselkedesed !!
A sirodba akarod vinni a penzed ? Amugy is nem a te prnzed!
Szerintem vitassátok meg együtt az anyagiakat a feleségeddel, mire kell költenetek, mennyit akartok félretenni, és akkor szépen átlátjátok, hogy mikor mire mennyit költött. Ne azt mondd elsőre, hogy miért veszel ennyi mindent a babának, hanem hogy mennyi kell a számlákra, így és így álltok, kéne félretenni, stb. Esetleg a többi unoka ügyét is felhozhatod.
Lehet, hogy most elragadtatta magát, de akkor ő is jobban átlátja majd.
Mondd, hogy inkább majd segítsen sokat a lányának, ha meglesz a baba, sokkal többet számít, mint az arany fülbevaló, meg az ágy felett forgó izé.
Ha ugyanezt a kerdest a gyerek trszi fel, mindenki lehordja amieet kihasznalja a szuleit...
Ulj le a felesegeddel es mondd el neki, hogy zavar mert nektek is szuksegetek van a pe.zre,talajon egyensulyt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!