7hetes terhes vagyok, több hete nem eszek semmilyen húst, a látványától is hányok. Ez meddig fog tartani?
Kettes válaszoló!
Énis ettől tartok,hogy végig így leszek a hússal kapcsolatban,pedig az fontos...
Én alapból soványka vagyok 45 kiló,bár most már annyi sem vagyok,mivel mindent kihányok. Nemtudom mi fog ebből kisülni:(
Nekem az első trimeszterben volt húsundorom csak. De akkor ha néha ettem egy kis húst, utána napokig rosszabb volt a hányingerem és hánytam is. Erőltetni semmiképpen nem szabad, hogy húst egyél, csak amit megkívánsz.
A babának semmi baja nem lesz ettől, ne aggódj.
Szia , én is így vagyok. Pedig nagy húsevő vagyok!:(( de minden kijön amúgy is..
47kg al indítottam. De sztem fogytam.
7+3hkm
Kettes válaszoló! A melegszendvicseket meg az ilyen erős dolgokat énis kívánom,de reggelente azis kijön. Délutánra kicsitt jobb,néha. Gyümölcslevektől sajnos undorodom,pedig eddig szerettem. Csak a kólát és jéghideg vizet tudom meg inni.
Banánt szeretem és az nem jön vissza
Kedves 6-os válaszoló!
A 47kg sem túl jó,főleg ha hányós vagy. Én minden kb háromszor hányok, biztos énis fogytam,érzem is. Nem túl valószínű,hogy hízni fogok sokat terhességem alatt,sosem híztam mikor még nem voltam terhes csak kb 1-2 kilót
En is ilyen vagyok , pedig imadok enni. En napi 1 x hanyok vagy 2 naponta:)
7#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!