Lefeküdtem vele terhes vagyok most mit tegyek? 17
Nagyon nagy bajban vagyok lefeküdtem a férfival akivel együtt sem vagyunk csak akarunk majd.
De az a helyzet hogy neki családja van , lefeküdtem vele és szerintem terhes vagyok az is lehet hogy direkt csinálta hogy végre letudjon lépni mert így biztos hogy így vele maradnék de én nem akarok gyereket .
Itthon nem tudják hogy ő van nekem titokban jarogatok ki hozzá meg mikor nincsenek itthon akkor jön.
Mit tegyek??????
Szülői engedély kell az abortuszhoz
Amúgy egy gyereke van és végig hazudott nem tudom mi legyen
Mikor történt a szex?
Ha 72 órán belül akkor eset utánit vegyél be!!!
Végig hazudott? -és ugyan miben?
Ha még nem késő vegyél be 72 órás tabit.
Csináltál tesztet? Voltál dokinál?
Dehogy azért csinálta, hogy vele maradj. Azért csinálta, meg meg akart kapni. És dehogy akar lelépni a családjától! Ha akarna, lelépett volna már, és ne hozna téged olyan megalázó helyzetbe, hogy te legyél a szeretője.
Ja, és még egy: szeretőből soha nem lesz barátnő vagy feleség, mindig az marad, ami.
Te még csak 17 éves vagy, nem szabadott volna ennyi idősen ilyen helyzetbe kerülnöd... (Idősebben sem ajánlott, de 17 évesen pláne...)
Sajnos ha tényleg terhes vagy, sok választásod nincs: szólni kell a szüleidnek... Ha nem akarod megtartani, akkor pedig minél előbb, mert elvetetni csak az utolsó menstruációdtól számítva 12 héten belül lehet, és minél később van, annál nagyobb a műtét kockázata.
A sorrend:
teszt -> orvos -> beszélgetés a szülőkkel -> beszélgetés az illetővel.
.
Lehet, azért csinálta, hogy le tudjon lépni, de eznem jelenti azt, hogy aztán veled akar lenni. Nem te lennél az első és utolsó sem, akit felhasználnak/kihasználnak céljaik elérésére, aztán a mór megtette kötelességét...
Nem azert csinalt neked gyereket,hogy le tudjon lepni a nojetol.hanem azert,mert te hagytad gumi nelkul,mert gondolom elhitette veled,hogy vigyazni fog.
A gyerek meg nem fogja erdekelni.majd a korodra hivatkozva elkuld abortuszra.
Ne legy naiv.csaladja van,hany eves?25-6-7?
Elso korben bizonyosodj meg rola,hogy tenyleg terhes vagy e.
De megint a lènyeg maradt el... Kèsik a mensid? Teszteltèl ès pozitív lett??? A többi hablaty nem èrdekes, csak ezek!
Úgysem lesz sose a pasid, csak meg akadt kefèlni!
Menj el nőgyógyászhoz. Ott megmondja, hány hetes terhes vagy. Egyáltalán el lehet-e még vetetni időn belül.
Tájékoztat arról, hogy mi a következő lépés. Védőnőhöz mindenképp el kell menned. Ő tudja, hogy mikor mit lehet tenni ilyen esetben.
A szüleid mindenképp megtudják, mert nekik kell aláírni műtét előtt a papírokat.
A helyedben felhívnám ezt a díszbikát is, és elmondanám, mi az ábra. Igen tanulságos beszélgetés lesz mindkettőtök számára.
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy hallgatod a nőgyógyászt és a beszélgetést a szüleiddel. Szorít az idő. Ha kicsúszol a 12. hétből, akkor nincs visszaút. Megszülöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!