Lefeküdtem vele terhes vagyok most mit tegyek? 17
Nagyon nagy bajban vagyok lefeküdtem a férfival akivel együtt sem vagyunk csak akarunk majd.
De az a helyzet hogy neki családja van , lefeküdtem vele és szerintem terhes vagyok az is lehet hogy direkt csinálta hogy végre letudjon lépni mert így biztos hogy így vele maradnék de én nem akarok gyereket .
Itthon nem tudják hogy ő van nekem titokban jarogatok ki hozzá meg mikor nincsenek itthon akkor jön.
Mit tegyek??????
Szülői engedély kell az abortuszhoz
Amúgy egy gyereke van és végig hazudott nem tudom mi legyen
"szerintem terhes vagyok"
ez mit takar? késik? tesztet csináltál már?
egyébként igen, az abortuszhoz szükséged lesz szülői engedélyre.
gratulálok a szüleidnek a nevelésedhez
- először is a 17 éves lányuk egy sokkal idősebb családos férfi macája lett
- másodszor nem tanítottak meg a normális védekezésre
- harmadszor abortuszra akarsz menni
azt meg el ne hidd hogy pont miattad fogja otthagyni a családját, mikor találhat értelmes felnőtt nőt is.
De azt se tudja, hogy terhes-e! Csak azt írta, hogy "szerintem terhes vagyok", az nem egyenlő azzal, hogy tènyleg terhes!
Mucika, te meg csinálj már egy tesztet jó!
Lehetőleg terhessègi tesztet....
Kedves Kérdező!
Mi lett végül? Hány hetes a pici?
Arra gondoltál már, hogy kiválasztasz neki egy olyan helyet, ahol minden megvan, hogy szeretetben felneveljék? Te választhatod ki az örökbefogadó szülőket rengeteg jó ember közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!