Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, valóban nem jó ez...

Anyukák, valóban nem jó ez így? Túl sokat foglalkozom magammal? Én nem érzem így!?

Figyelt kérdés

Parom szerint attól, h anyuka vagyok még ugyanugy nő is es fiatal is (23éves) van 1 egy éves lanyunk es nekem regóta van műszempillám és műkörmöm. Amúgy nem festem magam, nem.hordok kihívó ruhákat ! De ezt a 2 dolgot szeretem

A muszempillamat megszolta a vedono , h minek az egy édesanyának.

Amúgy csak havi 1x járok szemoldokot szedetni, akkor csinaljak meg a szempillamat. Tehát ez az én idő meg amikor hetvegen parom reggel atveszi a.kicsit akkor ha nincs sok takaritani való tornázok fél órat.

De szepen fogalmaztam a védőnő kérdését.. nagyon lenéző.

Terhessegem alatt csak az 5.honapig volt szempillám es mukormom egy hónappal tovább. Csak nem rég óta van ujra mind a ketto. Persze kormom rovidebb.

De valóban ugy kene kineznem, mintha csak anyuka lennék es nő/ feleség már nem is?

Parom szereti h ilyen vagyok es foglalkozom magammal.

NEM bevédést kerek/várok, hanem.őszinteséget persze normális, emberi stílusban!

Ti adtok magatokra? Mennyit?

Miről szól az a kis én időtök??

Most bűntudatom.kéne legyen állítólag , de nincs.. ellátom a gyerekem nem megy a rovására:(

2017. júl. 30. 13:54
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ne vedd magadra tanfolyamos.:) bocsi utolso valaszoló.:) en is mehesztanfolyamozok.. mivan abban? Semmi.:D
2017. júl. 30. 16:39
 32/35 anonim ***** válasza:
70%
Semmi csak tudod itt, akinek nem olbebaba gyereke van, nem hasfajos, nem kell ringatni es van ideje magara, az egy szar anya. Aki eljar szepsegszalonba, az is szar anya mert ad magara. Aki tanfolyamra jar, az is szar anya mert nem a gyerekkel foglalkozik pedig tanulni csak este lehet.. itt mindenki, akinek jo gyereke van, jol apolt, csinos, fiatalos anyuka, jo kapcsolata van a ferjevel, van havi egy szabadnapja, az szar anya, mert a Mamanak szulte. Pedig ezek annyira alap dolgok. A szepsegapolas, a torna.. ha neked ezek fekszenek, ettol vagy boldog, a gyereked is nyugodt lesz, a ferjednek is tetszeni fogsz.. hogyhogy mehesz tanfolyam? Az nem eppen lanyos szakma..:)
2017. júl. 30. 20:57
 33/35 anonim ***** válasza:
51%
Szociológiai kincsesbánya ez az oldal. :D
2017. júl. 30. 21:38
 34/35 A kérdező kommentje:
Nem lányos szakma de családi szakma. Dedi papamrol indult aztan papa , apu es en meg párom. Bátyám link ő nem vinné tovább!!!:)) valakinek muszáj!!!
2017. júl. 30. 21:40
 35/35 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

És az én kérdésem van szidva.

Nagyon cuki , unatkozó nőcske.

2017. júl. 31. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!