Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, valóban nem jó ez...

Anyukák, valóban nem jó ez így? Túl sokat foglalkozom magammal? Én nem érzem így!?

Figyelt kérdés

Parom szerint attól, h anyuka vagyok még ugyanugy nő is es fiatal is (23éves) van 1 egy éves lanyunk es nekem regóta van műszempillám és műkörmöm. Amúgy nem festem magam, nem.hordok kihívó ruhákat ! De ezt a 2 dolgot szeretem

A muszempillamat megszolta a vedono , h minek az egy édesanyának.

Amúgy csak havi 1x járok szemoldokot szedetni, akkor csinaljak meg a szempillamat. Tehát ez az én idő meg amikor hetvegen parom reggel atveszi a.kicsit akkor ha nincs sok takaritani való tornázok fél órat.

De szepen fogalmaztam a védőnő kérdését.. nagyon lenéző.

Terhessegem alatt csak az 5.honapig volt szempillám es mukormom egy hónappal tovább. Csak nem rég óta van ujra mind a ketto. Persze kormom rovidebb.

De valóban ugy kene kineznem, mintha csak anyuka lennék es nő/ feleség már nem is?

Parom szereti h ilyen vagyok es foglalkozom magammal.

NEM bevédést kerek/várok, hanem.őszinteséget persze normális, emberi stílusban!

Ti adtok magatokra? Mennyit?

Miről szól az a kis én időtök??

Most bűntudatom.kéne legyen állítólag , de nincs.. ellátom a gyerekem nem megy a rovására:(

2017. júl. 30. 13:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
45%

Szia, 23 eves vagyok. Nem gondolnan, hogy azert, mert anya lettem, megszunjek nonek is letezni. En is jarok szepsegszalonba havi egy nap, tornazok minden hajnalban fel orat, utana megyek ki a kertbe kapalni, majd jovok be ebedet fozni, estenkent, ha parom hazaert, megyunk a kecskeknek kaszalni. Itthon szeretek normalis ruhaban lenni, mindig tiszta lakasba fogadni a vedonot, a ferjemet egy alap renddel es meleg vacsoraval varni..multkor pont panaszkodtam is a ferjemnek, hogy olyan keves amit csinalok, mire azt mondta, o ugy szeret engem, meg sose volt ilyen baratnoje, aki ennyire dolgozni akart volna. Hat mit csinaljak, mar terhesen se a babaruhak vasalasa erdekelt, sokszor mentem fat ultetni, kapaltam es takaritottam a kozeli erdot. :)

Havoi 2 napom van szabad, egy egyedul, mikor a ferjem vigyaz a lanyunkra es egy, mikor anya. Mi bulizni is el szoktunk menni.. szerintem nem szabad elfeledkezni arrol, hogy no es feleseg is vagy, nem csak anya. En pl tegnap anyukamnak kerestem szulinapi ajandekot a varosban, tegnapelott voltam szepsegszalonban es betertem egy szexshopba is, hogy kiprobaljunk valami ujat e teren. Senki nem mondta meg rolam, hogy anyuka vagyok, de szre rintem azon is sokan csodalkoznanak, hogy babakocsival setalok az utcankban (csak par ember lakik itt mert foleg telkek vannak) es megallok, kaszalok vagy szilvat gyuktok, a pici pedig alszik, alomba razta a seta..tehat egyszerre teljesitem anyai szerepem. Vagy pl kapalok a kertben, a pici a diofa alatt, en pedig beszelek, enekelek neki. Vagy estenkent, mikor alszik, masszirozom a ferjemet egy szexi fehernemube. Az anyasag nem a mindenseget jelenti, nem azt, hogy neked fel kell adnod korabbi onmagad, hanem, hogy epp az anyasag tesz azza a nove es felesegge, aki vagy.

Jarj csak nyugodtan szepsegszalonba..

2017. júl. 30. 14:37
 12/35 anonim ***** válasza:
78%

Nekem a lányom két éves korában volt műszempillám, de sose többet :)

Na de hogy válaszoljak is érdemben: kit érdekel, hogy mit mondanak mások? Olyan sok fontoskodó védőnő van, hogy hihetetlen. 31 éves vagyok és 10 évig volt műkörmöm megszakítások nélkül, a lányom 6 éves. Amikor megszületett, picire csináltattam, de mindig volt, mert imádtam, sőt, vagy igényem a havi egy fodrászra és kozmetikusra is, tehát megyek. Tök szuper, ha valaki ezt otthon meg tudja csinálni magának, én ehhez iszonyatosan suta vagyok. Rövid a hajam, imádom, ezt vágni nem lehet magamnak. Volt hosszú és praktikus hajam, amit csak össze kellett fognom és kész, de a végeredmény az lett, hogy a gumi, ahol volt, eltört eléggé csúnyán a hajam..

Az első egy hónapban volt rajtam normális ruha itthon is ami kényelmes ( ejtett vállú felsők, hárem gatyók, tunikák, mert ezekben imádtam lenni. Lehet, másnak a mackó a tuti, nekem ezek cicanacikkal. Szerintem meg az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert ha elégedett vagy és nem vagy feszült, akkor a gyermeked is kiegyensúlyozott lesz, mert nem azt érzi, hogy anya egy ideggóc. Az meg valóban plusz, ha azért is teszed, hogy tetszen a férjednek. Ha kell az énidő, és az havi egy körmös (max.2 óra) fodrász (2) és kozmetikus (2) és még jól is érzed, felöltenek lelkileg a dolgok, szerintem ennyi minimum jár.

Részemről annyi változott, hogy körmöm az új munkaköröm miatt nem lehet, de minden másra van idő és jól érzem magam. Ha másnak úgyis jó, ha ezek nincsenek, és maciba ül otthon egy bő pólóval DE jól érzi magát benne, az is teljesen oké, de ne szóljuk már le a másikat csak azért, mert mások az igényei..

2017. júl. 30. 14:43
 13/35 anonim ***** válasza:
41%

Arrol nem is beszelve, hogy nagyon kiegyensulyozott gyerek, mindenki ezt mondja.. sokat van vele foglalkozva, szepen tartja a fejet, adogatok neki targyakat, tornaztatom, masszirozom. De mi pl akkor is nezunk filmet, ha o ebren van, akkor is megnezek valamit a neten, ha o ebren van, ugyanugy csinalok mindent, mint terhesen, annyi kulonbseggel, hogy jon velem es nezi, mit csinalok.. meg annyit elfelejtettem, hogy estenkent van egy szabad fel oram, ilyenkor furdok es olvasok a kadban. En ugy vagyok vele, hogy foglalkozom sokat a gyerekemmel, de nem non stop van, hogy csak fekszik mellettem en pedig recepteket irogatok vagy olvasok..

3 honapos

Bocs a helyesirasert..

2017. júl. 30. 14:44
 14/35 anonim ***** válasza:
50%
Őszintén úgy gondolom, hogy semmi gond nincs vele. Nekem most nincs műkörmöm, évekig volt, meguntam. Műszempillám sincs, az viszont lesz. Az én-időm a napi pár perc torna otthon, néha kozmetikus, fodrász. Alvásidőben olvasok, filmet nézek, stb, amihez kedvem van, pl. most is. Közben vadalok, csinálok ezt-azt, nekem így jó.
2017. júl. 30. 15:02
 15/35 anonim ***** válasza:
50%
*vasalok
2017. júl. 30. 15:03
 16/35 anonim ***** válasza:
78%

Attól, hogy időnként szánsz magadra időt (bármi legyen is az) és ennek a kicsi nem látja kárát, nem sérül testileg-lelkileg, akkor csináld, ha jól esik.

A védőnő begyepesedett, vagy féltékeny vagy mittudomén.

A mi védőnőnkön sem tudok kiigazodni, habár más miatt. Amikor terhes voltam, mondta, hogy még jó, hogy nincs macskánk, mert mindenfélét terjeszt és hát jobb hanyagolni a macskával való érintkezést, főleg a babának. Míg a másik anyukának, akinek van, annak meg örvendezett, hogy de jó, hogy van nekik, mert így jobban immunis lesz a gyereke. ????? Szerinted???

2017. júl. 30. 15:05
 17/35 anonim ***** válasza:
77%

Állítsd le határozottan, de illedelmesen a védőnőt, mert különben minden apró dologért be fog szólni neked, ha rájön hogy nem szólsz vissza. Meg lehet ezt kulturáltan mondani neki, de érezze hogy semmi köze a dolgaidhoz. Szerintem azt hiszi hogy mivel fiatal vagy ezért megteheti. Középkorú egyébként?

Ez egyáltalán nem sok idő, amit magadra fordítasz, és ennyi kell is hogy picit kikapcsolódj és feltöltődj.

Én védőnő vagyok, és fiatal anyuka is egyben. Kéthavonta járok fodrászhoz festetni, fejmasszázsra és tartós hajegyenesítésre.

Havonta járok kozmetikushoz arckezelésre, szemöldökszedésre és festésre

Havonta járok műkörmöshöz géllakkra.

Hetente háromszor megyek edzeni miután a fiam elaludt s az apukája marad vele otthon

Hozzád képest én állandóan a szépítésznél ülök, pedig ha az edzéseket nem számolom, mikor amúgy is alszik, havonta összesen kb 6 óra amit nem a gyerekemmel való foglalkozással töltök.

2017. júl. 30. 15:12
 18/35 anonim ***** válasza:
65%
Utolso, jol lepontoztak az osanyak, de en felpontozlak. Engem is lepontoztak, nem tudom, lehet az nem tetszett, hogy szexshopban voltam v no letemre kaszalok.. de no letemre no is vagyok, nem csak anya :)
2017. júl. 30. 15:27
 19/35 anonim ***** válasza:
67%
57%rol 52.. ti nagyon unatkoztok :)
2017. júl. 30. 15:44
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm utolsó előtti:-) Pontozzanak, ha nincs más örömük az életben:-) Gyerek születése előtt is ugyan ennyit jártam szépségszalonba, szerintem egy alap igényességnek kell lennie az emberben akkor is ha anya. Az meg hogy szexshopba jársz..mi is járunk a férjemmel, de a lakást nem úgy kell elképzelni mint a szürke 50 árnyalata játszószobáját:-D Én és a férjem így vagyunk boldogok, a gyereknek is kiegyensúlyozott anyja van, és más nem számít.

Védőnőként emberekkel dolgozom, nem lehet durván lenőtt hajam meg betört körmöm, mert ez visszatetsző véleményem szerint.

2017. júl. 30. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!